ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Anders Jensens lycka med Charlotte Perrelli: ”Håller ihop familjen”

28 maj, 2023
Anders Jensen och Charlotte Perrelli kilar stadigt.
Nu väljer Anders att hylla sin hustru under mors dag.
”Du är fantastisk”, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aktivisterna stormar in på dansgolvet i Let's dance– mitt under Charlotte Kallas dansBrand logo
Aktivisterna stormar in på dansgolvet i Let's dance– mitt under Charlotte Kallas dans

Artisten Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit gifta i snart sju år. Tillsammans har de sönerna Alvin och Adrian.

Att makarnas kärlek spirar råder det ingen tvekan om och under självaste mors dag passade Anders på att hylla sin hustru.

Anders kärlekshyllning och lycka med Charlotte: ”Håller ihop familjen”

I ett inlägg på Instagram kärlekshyllar Anders sin Charlotte. Han beskriver henne bland annat som en mittfältare som håller ihop familjen.

Annons

”Stort grattis på mors dag. Vår centrala mittfältare som håller ihop familjen, styr upp, planerar, bokar, läser läxor, hämtar, lämnar, lagar mat etc. Ständigt med ett leende på läpparna och ett glatt humör. Du har fler timmar en någon annan per dygn. Du är fantastisk! Vi älskar dig”, skriver Anders Jensen.

I ett meddelande till Hänt skriver Anders att Charlotte är perfektion enligt honom:

”Jag skulle kunna göra listan hur lång som helst. Hon är perfektion personifierad.”

Anders Jensen med sin Charlotte Perrelli.
Annons
Anders Jensen och Charlotte Perrelli.

Parets framtidsplaner – ny musik och semester i Spanien

Vad som väntas härnäst för paret är bland annat semester i Spanien och Perrelli håller just nu på att spela in musik, något hon berättade för Hänt under invigningen av Gröna Lund.

– Det är väldigt roligt och det är det som jag sysslar med nu. Jag är verkligen mitt i processen, på måndag ska jag in i studion igen och vi ska lägga symfonibakgrunder. Det är så roligt, jag är supertaggad över det!, säger Charlotte och fortsätter:

Annons

– Det är inget poppigt album som man kanske tror eller förknippar med mig. Det här är symfoni, vrida tillbaka klockan till gamla favoriter och göra sånt som ligger mig varmt om hjärtat. Det är någonting helt annorlunda.

I slutet av förra året sålde paret dessutom sin glamorösa villa i Marbella och kort därefter avslöjade de att ett nytt hus var köpt – i samma område. I sommar väntas flytt och enligt Charlotte är familjen väldigt taggade.

Om en månad är vårt nya hus klart! Då börjar en ny resa…… gissar om familjen är taggad?!”, skrev hon nyligen på Instagram.

FOTO: Hänt / TT

Annons