LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Anders Jensens storslagna firande – därför syns inte Charlotte Perrelli till

17 okt, 2024
charlotte perrelli och anders jensen
Anders Jensen fick nyligen ta emot ett stort och efterlängtat pris. Men hustrun Charlotte Perrelli var inte på plats för att fira maken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Anders Jensen, 47, och Charlotte Perrelli, 50, har varit gifta i nio år och har barnen Adrian, 11, och Alvin, 5, tillsammans. För närmare ett år sedan tog familjen ett stort beslut och lämnade Sverige för ett varmare klimat i Marbella, i Spanien.

Sedan flytten har Anders dock varit en hel del på resande fot med anledning av sitt jobb. Det har därmed hänt att han ibland befunnit sig i Sverige, medan Charlotte varit kvar i Spanien med barnen.

Nyligen inträffade just ett sådant tillfälle då Charlotte tyvärr inte kunde närvara på en stor kväll för Anders.

Anders Jensens viktiga kväll: ”Oerhört fint”

Nyligen fick Anders nämligen ta emot ett ärofyllt pris, ”Best in class M&A”, på galan Angel Prize 2024. Galan tog plats i Stockholm i Sverige och det blev en minnesvärd kväll för företagaren.

Annons

I ett inlägg på Instagram berättar han om vinsten.

”Stort tack @nordicangelsofficial för priset Best in class M&A. Jag och mina kollegor har de senaste 10 åren förvärvat ca 150 företag i 10 länder, vi har konsoliderat många oerhört fragmenterade europeiska marknader och byggt ett oerhört fint företag. Vi är många som delar detta pris.”

Anders Jensens svar – därför saknades Charlotte Perrelli

När Hänt når Anders sätter han ord på känslorna efter vinsten.

Hur känns det att vinna detta priset?

– Det är alltid roligt med priser. Just det här priset visar ju att vi gjort något väldigt bra då vi expanderat in i tio nya länder senaste tio åren och lyckats konsolidera väldigt många fragmenterade marknader och lyckats bygga ett miljardbolag, förklarar Anders för Hänt och fortsätter:

– Nu var det jag som fick priset men naturligtvis är det ju ett lagarbete från ett väldigt skickligt team och priset delas med de.

Däremot var det något, eller snarare någon, som saknades under prisutdelningen.

Var Charlotte på plats med dig under galan?

– Nej, Charlotte hade inte möjlighet att medverka utan var hemma med barnen. Vi får fira i helgen istället.

FOTO: Karin Törnblom /TT / OLLE SPORRONG

Annons