LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Anders Lundin ersätts i Robinson – TV4:s svåra beslut på Filippinerna

01 okt, 2024
Snart är det dags för en ny säsong av Robinson!
Men denna gång lyser Anders Lundin med sin frånvaro och istället är det Petra Malm som ersätter.
Här är anledningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför är Robinson-Olivia Lindegren en värdig vinnareBrand logo
Därför är Robinson-Olivia Lindegren en värdig vinnare

Den 14:e oktober går startskottet för höstens säsong av Robinson 2024. Den här gången utspelar det sig i El Nido, i Filippinerna och det hela börjar med en rejäl tvist. Nämligen att det är tre grupper med deltagare som ska bli två lag.

Som programledare står Petra Malm, 47.

– Redan vid ankomst blir det en kamp om överlevnad för att få stanna kvar i Robinson, säger Petra Malm i ett pressmeddelande.

Tittarnas frågor om Anders Lundin – förvirringen total

TV4 har redan börjat marknadsföra tittarsuccén på sina sociala medier. Men nu väcks frågetecken. Det är nämligen många som undrar var programledaren Anders Lundin, 66, håller hus.

”Vad hände med Anders Lundin?”, skriver en person.

”Var är Anders?”, skriver en annan.

Annons

”Inte redo. Vill bara se när Anders är programledare så jag hoppar över denna säsong.”, skriver en tredje.

Därför ersätts Anders Lundin i Robinson 2024

Att Anders saknas har dock sin förklaring. De senaste säsongerna har nämligen han och Petra delat på programledarjobbet och gjort varannan säsong, eftersom ingen av dem vill vara ifrån sina familjer för länge.

– Det är roligt, men det räcker kanske en gång om året, om man har familj och barn i varje fall, och det har hon och det har jag, har Anders tidigare förklarat för Hänt.

Även Petra har uttalat sig om situationen och poängterat att en säsong om året är ett bra upplägg. Hon har tidigare sagt att anledningen till att hon bara vill göra en säsong om året beror på att hon tycker att avståndet till och isoleringen från familjen är för stort, detta enligt Dagens media.

FOTO: TV4

Annons