LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Anders Öfvergårds besked om äktenskapet – efter 19 år som gifta: "Känslosamt"

25 sep, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Anders och Cecilia Öfvergård har varit gifta i 19 år.
Nu ger han besked om äktenskapet i ett känslosamt inlägg:
”Tänk vilken lycka att få leva med dig...”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”Brand logo
De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”

Anders Öfvergård, 56, gifte sig för första gången när han var 23 år gammal och fick två barn ihop med sin dåvarande fru. I Renées brygga från 2017 berättade han att det nästan var elakt av honom att gifta sig med henne när han var så ung och att paret länge gick i parterapi, innan de bestämde sig för att gå skilda vägar.

Och även om parterapin kanske inte hjälpte honom där och då, har terapin visat sig vara användbar i hans nästa förhållande. För, bara några år senare, träffade han sin nya kärlek, Cecilia Öfvergård, 50, och till Renée sa han så här om terapin vilket Expressen tidigare skrivit om:

– Det som var bra med terapin var när jag träffade Cilla, att jag vågar säga nej, och vågar säga vem jag är när jag träffar en ny kvinna. Den första relationen var mer av en tävling, att bli den som har rätt, säger han.

Annons

Nu har Anders och Cecilia varit gifta i 19 år och fått två barn tillsammans.

Öfvergårds hyllning till frun Cecilia som alla missat

Instagram försöker nu Anders sätta ord på kärleken för sin älskade Cecilia i ett känslosamt inlägg, och beskedet om äktenskapet har ingen media tidigare rapporterat om.

”Tänk vilken lycka att få leva med dig. I 19 år har vi varit gifta nu och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.”

Cecilia och Anders träffades när hon jobbade på en av hans restauranger. Men de gifte sig inte på stört, utan tog sin lilla tid och byggde successivt upp sitt förhållande. Paret bodde tillsammans i en villa ute på Värmdö i Stockholm i 15 år, men har nu flyttat upp till Jämtland.

Så bor Anders nu – byggt sitt drömhus i Jämtland

På Anders Instagram kryllar det inte bara av kärleksförklaringar och bilder på hans fru och hund – utan också inlägg om husbygget i Jämtland. Till Östersundsposten berättar han hur han själv byggt lyxvillan på den 2 000 kvadratmeter stora tomten på Västfjället i Åre kommun.

Till huset kan familjen komma direkt in från skidbacken via entrén och Anders har även fixat ett pingisrum till familjen och sett till att det finns stora, gemensamma ytor för alla att hänga på.

FOTO: Skärmdump Instagram

Annons