LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Andreas Johnson i chock över dotterns succé i Idol: ”Hade ingen aning”

28 sep, 2024
Ella Johnson medverkar i årets Idol, och kämpar mot sin scenskräck. När Hänt når pappa Andreas Johnson berättar han om hur det känns att få se sin dotter på tv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänt-cribs: Så bor idolerna – Sara Ludvigsson bjuder in tittarnaBrand logo
Hänt-cribs: Så bor idolerna – Sara Ludvigsson bjuder in tittarna

Andreas Johnson, 54, dotter Ella, 18, väckte många känslor när hon klev in på audition i Idol 2024. Ella kämpar nämligen med scenskräck, något som gjorde sig synligt under hennes audition.

För Idoljuryn berättade hon då om hur den begränsar henne i sin önskan att få hålla på med musik.

– Det första tecknet brukar vara att mina ben börjar skaka, och det känns som att jag inte kan stå upp. Sedan blir det svårt att andas och hjärtat börjar slå som att man har sprungit ett maraton. Det är lite som att få en panikångestattack.

– Man kan inte kontrollera vad man säger, hur det låter, hur man rör sig.

Annons

Andreas Johnsons dotter Ellas kamp med scenskräck

I lördagens avsnitt är Ella tillbaka i tv-rutan, men den här gången under slutaudition. Ella är i den första gruppen som får gå in och sjunga för juryn, och nervositeten smyger sig återigen på under framträdandet.

FOTO: TV4Play

Men efter en omläggning väljer juryn ändå att låta Ella gå vidare.

– Ella, sista chansen! De där nerverna, inte igen, säger Katia Mosally.

FOTO: TV4Play

Andreas Johnson om att se dottern Ella i Idol

När Hänt når pappa Andreas berättar han om hur det känns att se sin dotter medverka i Idol.

Annons

– Såklart så är jag superstolt över Ella som gör något jag aldrig skulle våga göra som 17-åring. Vi hade ingen aning om att hon sökt till Idol förrän hon visste att hon kommit med till audition precis samma sak när hon som 11-åring sökte och kom med i Sveriges yngsta mästerkock.

– Så hon går sina egna vägar och kör sitt eget race när det kommer till alla sina konstnärliga uttryck som förutom musik är att måla och sy egna kläder.

Blir du stolt när du ser hur hon vågar trotsa sin scenskräck?

– När det kommer till scenskräck så är jag övertygad om att den kommer att lägga sig med tiden. Trots att hon varit på turné sedan hon föddes och väldigt social så är det en helt annan sak att ställa sig framför en publik. Erfarenhet och rutin. Men somsagt, Lisa och jag är superstolta.

FOTO: TV4Play

Annons