LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Anja Pärson och Filippas stora familjelycka – visar upp barnet: ”Allt vi önskar oss”

05 jul, 2024
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit ett par sedan 2008.
Tillsammans har de två söner, och Filippa har en dotter sedan tidigare.
Nu visar kärleksparet upp sin familjelycka för följarna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”Brand logo
Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”

Anja Pärson, 43, och Filippa Rådin, 51 är ett av Sveriges mest folkkära kärlekspar. 2008 blev de tillsammans och 2014 ringde bröllopsklockorna.

Idag är de även föräldrar till sönerna Elvis, 12 och Maximilian, 8, samt dottern Emmi, 17, som Filippa har från ett tidigare förhållande.

– Vi är otroligt noga med att ha tid med barnen. Men ibland så krockar det lite grann och då får man ge järnet, den här veckan är det ju mycket som händer. Men det är ändå kul, har Anja tidigare sagt till Hänt.

Anja och Filippas familjelycka: ”Älskar dig oändligt”

Titt som tätt brukar Anja och Filippa dela med sig av familjen på sina sociala medier, och när det nu är dags för Elvis 12-årsdag visar de upp lyckan i ett nytt inlägg.

Annons

Det är på Filippas Instagram som hon delar med sig av den enorma lyckan, hon skriver:

”Allt med dig är perfekt! Även i de mer utmanande stunderna. Du är lycka och du är precis allt vi önskar oss. Jag älskar dig oändligt. Grattis på 12-årsdagen, vår prins!!”

Även Anja har skrivit ett kärleksfullt inlägg till sonen:

”Hurra för vår förstfödde son!! 12 år idag. Det gör ont i kroppen att tänka på hur snabbt allt går. Men lika mycket exploderar huvudet av stolthet över allt du tar dig för. Du matar utmaningar och hittar lösningar som vi blir helt tagna över. Finaste Elvis. Berg och dalbanan kör på förfullt och jag vill aldrig kliva av.”

Under föräldrarnas inlägg till Elvis väller nu in gratulationer från deras följare.

Grattiskramar till världens bästa Elvis”, skriver en följare.

Grattis till sonen”, skriver en annan.

Anja Pärson och Filippa Rådin med familjen på Gröna Lunds vårpremiär 2018. Jackeline Perez/EXP/TT

Så träffades Anja Pärson och Filippa Rådin

Anja och Filippa träffades för första gången i en klädbutik i Umeå någon gång runt 2004/2005. Där jobbade Filippa som stylist och skulle hjälpa Anja att välja ut en klänning till Idrottsgalan.

Annons

Under tiden därefter fortsatte Filippa att stajla Anja vid speciella tillfällen och de umgicks som vänner.

Men men tillslut växte kärleken fram och Anja och Filippa blev ett kärlekspar. Ingen av dem hade tidigare varit tillsammans med en annan kvinna, så det var ovant till en början för paret.

Anja Pärson och Filippa Rådin på Årets Feminista 2024. Karin Törnblom/TT

I en tidigare intervju med Amelia berättar Filippa:

– Jag tror vi var ovana vid att det gick över i något annat. Anja var i sin bubbla och skulle inte ta in någon känslomässigt. På den absoluta toppen får man inte ha några störningsmoment. Själv befann jag mig i ett skede i livet där jag var otroligt fokuserad på att vara fru, hade fått barn och var gift med en man. I vänskapen hittade vi styrkan i varandra.

FOTO: TT

Annons