LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Anja Pärsons dystra besked med hustrun Filippa Rådin: ”Total kaos”

04 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Nu berättar den före detta alpinskidåkerskan Anja Pärson om den tuffa period hon och frun Filippa Rådin går igenom.
”Höstterminen för barnen har varit total kaos. Så många sjuka och hemma under långa perioder”, skriver Anja på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson och Filippa Rådins avslöjande om konflikterna: ”Jämnt skägg”Brand logo
Anja Pärson och Filippa Rådins avslöjande om konflikterna: ”Jämnt skägg”

Anja Pärson, 43, blev historisk under VM i Garmisch-Partenkirchen 2011 då hon kammade hem 13 medaljer. Efter att ha avslutat sin skidkarriär året därpå flyttade hon hem till Sverige och kärleken Filippa Rådin, 51. Paret har varit tillsammans sedan 2008 och de vigdes 2014 av ex-politikern Mona Sahlin, 67.

Makarna lever familjeliv i Umeå

Numera lever de familjeliv i Umeå där Filippa jobbar som stylist och designer och Anja är expertkommentator och syns i olika tv-format med jämna mellanrum. Makarna har de två gemensamma barnen Elvis, 12, och Maximilian, 8. Sedan en tidigare relation är Filippa också mamma till dottern Emmi som idag är 17.

Annons
Såhär såg det ut när familjen besökte Gröna Lund 2018. Jackeline Perez/EXP/TT

Nyligen delade paret med sig av att de har ett nytt jobbuppdrag som pågår under hösten. Och Filippa har dessutom nyligen berättat på Instagram att hon kämpat med hälsan.

”Har trillat dit igen och känner mig riktigt låg av att vara sjuk. Kan det vara så att man lättare blir sjuk när man är i klimakteriet? Är det någon annan som känner igen sig?”, skrev hon.

Anja Pärson om tuffa iden med familjen

Nu går även Anja ut med sina ord om den tuffa tiden.

”Jag och @filipparadin är fortfarande lite skakiga och svag. Höstterminen för barnen har varit total kaos. Så många sjuka och hemma under långa perioder. Hör så många som kämpar med postcovid. Så få svar och så många som kämpar”, skriver hon på sin Instagram.

Annons


Förutom att paret och barnen har varit sjuka i perioder så har Anja tvingats kämpa med andra fysiska problem.

”Jag kämpar med knät. Smärtar jobbigt mycket när träningen inte är regelbunden. Korthuset i kroppen ramlar liksom. Påväg tillbaka nu igen.”, berättar hon.

Men trots problemen med smärtan i kroppen verkar Pärson inte ge sig i första taget. Hon berättar i texten att hon ändå vågat ta sig till gymmet för att träna benböj, marklyft och frivändning.

”Mentala spärrar med rädsla för knät. Men vad är det värsta som kan hända!? Det inte funkar? Jag måste ta lättare vikter? Viktigaste är ju ändå att vara där och försöka. Röra på mig och njuta av lite egentid!”, avslutar hon texten med.

FOTO: TT / TV4

Annons