LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anna Ankas, 53, stora lycka med David, 33: ”Milstolpe”

02 sep, 2024
anna anka
Anna Anka delar nu med sig av lyckan med 20 år yngre David.
”Varje dag med upp- och nedgångar”, skriver Hollywoodfrun på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”Brand logo
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Anna Anka, 53, blev känd primärt genom sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Då realityserien sändes var Anna gift med exmaken Paul Anka, men 2010 blev det offentligt att de valt att gå skilda vägar. Skilsmässan blev allt annat än en lugn historia, och slutade i att hon förlorade vårdnaden om sina två barn: Elli Yeager, 22, som hon har tillsammans med Louis Yeager, samt sonen Ethan Anka, 18, som hon fick med Paul.

Det hela har under lång tid varit en stor sorg för Anna, som inte tillåtits ha någon som helst kontakt med barnen. Nyligen startade hon dock podcasten Melodies of life, något hon delvis varit för att försöka nå ut till dem.

– Det vet jag inte men i första avsnittet skrev jag ett kärleksbrev till mina barn. Så kanske är det någon som känner dem och hör den. På något sätt kommer det väl fram till dem och då kan de bilda sig en egen uppfattning om mig, berättade Anna i en tidigare intervju med Hänt.

Annons

Anna Anka öppnar upp om kärleken till 20 år yngre maken: ”Övervunnit utmaningar”

Anna har i alla fall gått vidare när det kommer till kärlekslivet. Sedan 2020 har hon varit gift med sin 20 år yngre make David Johansson, 33. På deras femåriga bröllopsdag lägger nu den forna Hollywood-frun ut ett öppenhjärtigt inlägg på sin Instagram.

”Vårt 5-årsjubileum markerar en viktig milstolpe. Vi har klarat stormar, övervunnit utmaningar, precis som träden vi svajar och böjer oss med vinden och visar motståndskraft inför varje dag med upp- och nedgångar. Du är mitt hjärtas kompass som vägleder mig genom denna otroliga resa som kallas äktenskap. Idag sätter vi upp nya mål för de kommande fem åren. Förstärka vårt engagemang genom att vara gränslös.”, skriver Anna och fortsätter:

”Med ett halvt decennium nere och en livstid kvar, visar detta att vår kärlek är stark som strömmen. Skål till oss ett äktenskap fyllt av skratt, lycka, kärlek, visdom och oändliga äventyr. Jag älskar dig villkorslöst”

I kommentarsfältet är det flera som uttrycker sin glädje över att Anna funnit en kärlek som hon verkar må väldigt bra i.

”Grattis! Länge leve kärleken”, skriver en följare.

”Stort grattis till er fina”, skriver en annan.

”Stort grattis till er båda”, skriver en tredje.

FOTO: TT, Instagram

Annons