LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anna Anka har ingen kontakt med dottern – förlorade vårdnaden om barnen

09 sep, 2024
Sist vi fick se Anna Ankas dotter Elli Yeager på tv var för 16 år sedan. Idag har de två ingen kontakt – något som dessutom blir tydligt på deras sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här firar Erika Persson 22-årsdagen: ”Kom hem sex på morgonen”Brand logo
Här firar Erika Persson 22-årsdagen: ”Kom hem sex på morgonen”

Tv-profilen Anna Anka, 51, fick sitt stora genombrott när hon medverkade i Svenska hollywoodfruar. Sedan dess har en hel del hänt i Annas liv, och idag är hon gift med träningsprofilen David Johansson, 31.

Sedan tidigare har tv-profilen två barn. Dottern Elli Yeager, 21, tillsammans med exet Louis Yeager och sonen Ethan Anka, 17, tillsammans med ex-maken Paul Anka.

Anna Anka har ingen kontakt med sina barn

Däremot har Anna genomgått tunga vårdnadstvister och förlorat vårdnaden om båda barnen. Idag har Anna inte någon kontakt med varken Ethan eller Elli, något hon tidigare berättat om för Hänt.

I nuläget har du inte kontakt med någon av barnen?

– Nej det har jag inte.

Hur känns det?

– Jag har ändå bearbetat min sorg för många år sedan så jag har accepterat det. Jag har alltid tänkt att det kommer en dag då de kommer tillbaka för de kommer ha frågor. De kommer undra varför de inte har fått vara i mitt liv, när man är äldre ifrågasätter man allting.

Annons

Anna Anka och dottern Elli Yeager har avföljt varandra på Instagram

Du har ingen kontakt med de, men hur tror du de har det med papporna?

– Jag tror inte att de mår bra. Man kan alltid hålla upp en fasad men i och med att jag jobbar som jag gör med människors beteenden så ser jag och läser mellan raderna att det är inte vad folk säger eller vad de visar.

I samma intervju sa Anna att hon hoppades på att relationen med barnen skulle bli bättre, och att de framöver skulle få mer kontakt.

Så verkar det däremot inte ha blivit. Nu har nämligen Anna och Elli avföljt varandra på Instagram. Varför de har valt att avfölja varandra är däremot oklart.

FOTO: Peter Bregg / Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons