LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anna Ankas dotter förkrossad av dödsbeskedet: ”Tack för all kärlek”

26 aug, 2024
Anna Anka saknades under premiären av 71 grader norr - Norges tuffaste kändis. Samtidigt öppnar dottern Elli Yeager upp om sitt brustna hjärta:
"Du var den bästa", skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här firar Erika Persson 22-årsdagen: ”Kom hem sex på morgonen”Brand logo
Här firar Erika Persson 22-årsdagen: ”Kom hem sex på morgonen”

Anna Anka, 53, blev ett välkänt ansikte under sin medverkan i programmet Svenska Hollywoodfruar, där vi fick följa henne och flera andra fruar i deras glamorösa Hollywood-liv i Kalifornien.

Under programmet var Anna gift med exmaken Paul Anka, men 2010 valde det forna paret att gå skilda vägar och skilsmässan blev allt annat än en lugn historia. Bland annat förlorade hon vårdnaden om sina två barn: Elli Yeager, 22, som hon har tillsammans med Louis Yeager, samt sonen Ethan Anka, 18, som hon fick med Paul.

Så lever Anna Anka idag

Idag lever Anna tillsammans med sin 20 år yngre make David Johansson, 30, i ett stort hus i Lake Sherwood, strax utanför Los Angeles. Makarna har varit gifta sedan 2020.

Annons

Efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar deltog Anna i programmen Anna Ankas jul och Anna Anka söker assistent. Men nu arbetar Anna som livscoach, hon har bland annat en podcast Melodies of life, en podd som hon delvis gör för sina barns skull.

– Det vet jag inte men i första avsnittet skrev jag ett kärleksbrev till mina barn. Så kanske är det någon som känner dem och hör den. På något sätt kommer det väl fram till dem och då kan de bilda sig en egen uppfattning om mig, sa Anna i en tidigare intervju med Hänt.

Anna Anka saknas – här är det vi vet om mystiska försvinnandet

Anna har dessutom inte helt lämnat realityvärlden. Hon är nämligen aktuell i den senaste säsongen av det norska programmet 71 grader norr - Norges tuffaste kändis.

Och i söndags var det fin-dukat för premiären och 25-års festen för programmet på ambassaden i Oslo. Kändisfesten kombinerades med förhandstitten för den nya säsongen, men under premiären lös Anna anka med sin frånvaro.

Annons

Enligt presskontakten Marianne Aambø berodde det på förhinder.

– De var förhindrade att komma, säger Marianne till Se og Hør.

Anna har inte själv kommenterat sin frånvaro.

Anna Ankas dotter Elli förkrossad

Vi får sällan en inblick i Anna Ankas privatliv, men hennes dotter Elli delar gärna med sig av sitt liv på sociala medier. Nyligen delade hon med sig av den tråkiga nyheten att hennes hund och bästa vän Coco har gått bort.

"Coco, tack för all kärlek, tröst och ljus du förde in i mitt liv. Från grundskolan till mitt sista år på college var du alltid där och redo för vårt nästa galna äventyr. Du var den bästa följeslagaren och du kommer att saknas av alla som kände dig.", skriver hon på Instagram.

Elli är bosatt i Florida, samtidigt som hon studerar på universitet i Dallas, Texas, där hon läser marknadsföring. Mellan de två platserna pendlar hon för att kunna hinna med både skolan, och hästarna som hon älskar.

– Ja, jag åker fram och tillbaka så mycket som jag kan i kombination med skolan och med ryttarlaget i skolan. Men jag har mina egna hästar utanför skolan, sa Elli till Hänt förra året.

FOTO: TT/ Skärmdump Instagram

Annons