LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Anna Anka bekräftar – separerad från maken David: ”Det svåraste”

09 okt, 2024
Anna Anka medverkar i ett nytt norskt tv-program! Men i samband med inspelningarna tvingades hon lämna maken David Johansson.
– Det svåraste var att lämna David, säger Anna till Klikk.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlunds avslöjande om Gunilla Persson: ”Håll i dig nu”Brand logo
Åșa Vesterlunds avslöjande om Gunilla Persson: ”Håll i dig nu”

Anna Anka, 53, blev en känd profil efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. I programmet fick vi följa hennes glamourösa liv i Hollywood, då ihop med ex-maken Paul Anka.

Men efter skilsmässan med Paul fann Anna kärleken på nytt. Sedan en tid tillbaka lever hon nu ihop med kärleken David Johansson, 30, och makarna gifte sig år 2020.

På sociala medier får vi då och då en glimts av parets liv ihop, vilket många gånger består av långa kärleksförklaringar. Men nu skiljs dessvärre Anna och David åt, då Hollywoodfrun ska spela in ett nytt program.

Anna Anka lämnar maken David: ”Tråkigt”

Anna ska nämligen delta i det norska programmet 71 grader nord - Norges tuffaste kändis. Det i sin tur innebär att hon behöver lämna David, och deras liv i Lake Sherwood strax utanför Los Angeles i Kalifornien.

Annons

Tidningen Klikk träffar Anna strax innan hennes avfärd.

– Det svåraste var att lämna David. Det är första gången vi är ifrån varandra på åtta år.

Senast Anna var i Oslo för en tv-inspelning hade hon med sig David.

– I natt hade jag faktiskt samma hotellrum som vi hade när vi var här sist. Det var tråkigt, säger hon.

Anna Anka är tacksam för Davids stöd

Däremot har maken varit ett stort stöd för henne inför inspelningen.

– Han uppmuntrade mig att vara med och att åka till Norge. Han tycker att det var riktigt häftigt att jag fick möjligheten.

52-åringen är spänd på hur det kommer att bli i det norska fjällhemmet, hon erkänner att hon faktiskt inte känner till de andra deltagarna.

– Jag vet inte vem någon av dem är, eller vad de har för bakgrund, säger Anna och skrattar.

– Jag älskar att jobba i Norge. Det är alltid trevligt att komma hit, och jag tycker att norrmän är fantastiska! Alla tar så väl hand om mig och jag mår så bra. Jag har fått många nya vänner i Norge och jag trivs så bra, säger hon försiktigt.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Olle Sporrong/EXP/TT

Annons