LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Sanningen om Anna Books boende utomlands – bluffen avslöjad

04 sep, 2024
Anna Book
Anna Books boende har förbryllat.
Vilken lägenhet är egentligen hennes och var bor familjen?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”Brand logo
De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”

Artisten och tv-profilen Anna Book, 53, fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen 1986 med låten ABC, som fortfarande är en väl känd och mycket omtyckt låt bland fansen. Efter detta har hon också blivit ett välkänt ansikte i tv-rutan genom medverkan i program som Let's Dance och Fångarna på fortet.

Men numera håller Anna sig något mer utanför rampljuset, och det är framför allt på Instagram som vi får en inblick i hennes liv. Där uppdaterar hon gärna sina följare om allt som händer i hennes vardag.

Tidigare har Anna stolt visat upp bilder från sin villa strax utanför Stockholm, där hon bor med sin make Roberto Toledano, 56. Men nu avslöjar Anna att framtiden för familjen tar en spännande vändning mot varmare breddgrader.

Annons

Plötsligt avslöjar nämligen Anna att hon har köpt en ny lägenhet i Spanien!

Anna Books nya lägenhet i Spanien

Under en frågestund på Instagram delade hon den glada nyheten – hon har nämligen renoverat sitt nya drömboende där och planerar att bo i Spanien på deltid.

"Det är rätt länge sedan nu som vi sålde vår la lägenhet som vi hade i nästan 24 år, faktiskt 2 år sedan. Jag har inte det behovet ryktet säger, att allt ska visas upp i tid som otid & jo det har alltid varit VÅR lägenhet, vi har inte lånat den, vi har aldrig lånat ut den till nån & vi har aldrig hyrt ut den", skriver Anna på sin story och fortsätter:

"Det var VÅRT 2a hem från Januari 1999 tills Augusti 2022 Men nu bor en annan familj där och det känns så fint. Och, ja vi blir kvar i Benalmádena ännu mer centralt än tidigare fortfarande nära till ALLT & närmre till allt som vi älskar och vill ha i vårt liv i Spanien Vi kunde inte vara lyckligare och den nya bostaden ligger bara 15-20 min från den gamla / Den här nya lägenheten är en liten dröm för oss och passar oss perfekt."

Annons

Heta diskussionen om Anna Books lägenhet

Annas Instagram-story är dessutom ett svar på den heta snackisen bland hennes följare, som undrar om hon verkligen äger lägenheten i Spanien som hon visat upp.

Det hela började när Anna och hennes make, Roberto Toledano, åkte till Spanien för att hjälpa Robertos pappa med olika lägenhetsbestyr. Anna, som alltid är flitig med att dokumentera sitt liv, lade då upp massor av bilder från deras tid där.

Men flera följare har noterat att några av bilderna verkar vara gamla och tagna från en hemsida där man kan hyra lägenheter.

Dessutom har Anna lagt till egen text på bilderna för att få dem att framstå som en del av hennes och Robertos nuvarande dag. En särskilt uppmärksam följare har till och med upptäckt loggan för uthyrningsföretaget "Paloma Properties" på i höger kanten på en av bilderna.

FOTO: TT/Instagram skärmdump

Annons