LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anna Books flytt till Spanien stoppas – tvingas stanna med maken: ”Kan inte…”

18 sep, 2024
Till vänster: Anna Toledano Book tillsammans med sin man Roberto Toledano på röda mattan. Till höger: Anna Book tittar åt vänster med halvöppen mun.
Anna Book har nyligen berättat om sin nya lägenhet i Spanien.
Men nu visar det sig att hon och maken inte kan bo där, utan att hon måste stanna i Sverige med sin man!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaronBrand logo
Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaron

Artisten och tv-profilen Anna Toledano Book, 54, fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen med låten ABC 1986. Sedan dess har hon varit ett bekant ansikte i tv-rutan när hon medverkat i program som Let's dance och Fångarna på fortet.

Idag är det framför allt på Instagram som vi får störst inblick i Annas liv. Där uppdaterar hon gärna sina följare om allt som händer i hennes vardag.

Hon har till exempel den senaste tiden uppdaterat mycket om hennes boende i Spanien – men nu visar det sig att hon kan bo i landet!

Anna Books nya lägenhet i Spanien

Anna bor i ett hus strax utanför Stockholm med sin man Roberto Toledano, 56, och dottern Felicia, 33. Men hon har också sen många år tillbaka haft en en lägenhet i Spanien.

Annons

”Det är rätt länge sedan nu som vi sålde vår la lägenhet som vi hade i nästan 24 år, faktiskt 2 år sedan” skrev hon nyligen på sin Instagram.

Det var VÅRT 2a hem från Januari 1999 tills Augusti 2022. Men nu bor en annan familj där och det känns så fint. Och, ja vi blir kvar i Benalmádena ännu mer centralt än tidigare fortfarande nära till ALLT & närmre till allt som vi älskar och vill ha i vårt liv i Spanien. Vi kunde inte vara lyckligare och den nya bostaden ligger bara 15-20 min från den gamla / Den här nya lägenheten är en liten dröm för oss och passar oss perfekt.”, fortsatte hon.

I en frågestund fick Anna också frågan om när följarna kommer få se det nya boendet i Spanien.

Tids nog tror jag...Det kommer ju bli vårt nya andra hem, så inget som på något sätt är hemligt. Det är bara en fin vanlig liten lägenhet som passar oss, varken mer eller mindre”, svarade hon då.

Därför kan inte Anna Book flytta till Spanien

Men i en ny frågestund på hennes Instagram visar det sig nu däremot att det inte handlar om att de flyttar till Spanien, varken på heltid eller deltid.

Anna får frågan om hon och Roberto kommer att bo i Spanien i längre perioder nu, i och med den nya lägenheten.

Jag & min man arbetar fortfarande & kan inte gå i pension ännu. Så vi kommer fortsätta att göra som vi gjort hela livet, vi åker när vi vill & när det passar. Det duger mer än väl för oss”, skriver Anna på sin Instagram-story.

Skärmdump från Anna Books Instagram. Hon svarar på en fråga i text och det är bild på hav och träd i bakgrunden.
Anna Book svarar på en fråga på sin Instagram-story. Foto: Instagram/Skärmdump

FOTO: TT, TV4/Skärmdump

Annons