LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anna Books renovering av drömboendet – lämnar Sverige för familjens nya hem

30 aug, 2024
Anna Book
Anna Book lämnar Sverige för varmare breddgrader.
Har gjort om hela drömboendet:
"Passar oss", skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Artisten och tv-profilen Anna Book, 53, fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen med låten ABC under 1986 – som vi nynnar på än idag. Sedan dess har hon också varit ett bekant ansikte i tv-rutan när hon medverkat i program som Let's dance och Fångarna på fortet.

Men nu för tiden håller Anna sig något utanför rampljuset och det är framförallt på Instagram vi får ta del av hennes liv. Där uppdaterar hon gärna sina följare om allt som samtliga saker som sker i hennes vardag.

Tidigare har Anna stolt visat upp bilder inifrån hennes villa strax utanför Stockholm, där hon bor tillsammans med maken Roberto Toledano, 56. Men framtiden för familjen ser annorlunda ut – och planen är varmare breddgrader.

Anna Book visar upp drömboendet i Spanien

Under dagen hade Anna en frågestund på sin Instagram där hon delar med sig av en glad nyhet – hon har nämligen gjort om sin lägenhet i Spanien och planerar att bo där på deltid.

Annons

"När får vi se nya boendet i Spanien?", undrar en följare.

”Tids nog tror jag...Det kommer ju bli vårt nya andra hem, så inget som på något sätt är hemligt. Det är bara en fin vanlig liten lägenhet som passar oss, varken mer eller mindre", svarar Anna.

Men redan nu har vi fått en smygtitt av vad planerna för det nya boendet är, i några tidigare Inlägg har Anna nämligen delat med sig om förändringen av lägenheten som hon köpte med maken för över 20 år sedan.

Anna Books lägenhet innan renoveringen. Skärmdump Instagram

Lägenheten har fått en totalrenovering och bland annat har planlösningen förändrats, något Anna är väldigt lycklig över.

”Jo, vår lägenhet som vi haft i 24-25 år ÄR faktiskt helt nyrenoverad och planlösningen blev också något annat. Vi tycker det blev sååå mysigt. VI ja vi blir absolut kvar i Benalmádena och VI kommer trivas nu bättre än någonsin eftersom allt utvecklats till det bättre, nytt, bekant, vår Zon vårt älskade det bättre, nytt, bekant Benalmádena”, skriver Anna.

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons