LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Anna Brolin förälskad – fallit handlöst: ”Min nya kärlek”

07 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Anna Brolin är kär i golf
Den omåttligt populära programledaren Anna Brolin har en ny kärlek i livet.
”Going strong”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

Anna Brolin, 44, har synts i tv-rutan under många år. På listan över program som Anna har lett finner vi titlar som Biggest loser och Spårlöst. Men hon har utöver de konventionella tv-programmen också gjort en gärning för svensk sport-journalistik, där hon bland annat rapporterat från fotbolls VM i Sydafrika.

Anna Brolin spenderar tid med sin nya kärlek

På senare år har vi sett Brolin som programledare i olika TV4-produktioner så som Farmen, Nyhetsmorgon och Efter fem. I skrivande stund är hon kanske mest aktuell i den sistnämnda - eftermiddagssatsningen Efter fem, som förutom Anna själv görs av bland andra Axel Pileby, Tilde de Paula Eby och Henrik Alsterdal. I sommar har Anna som vanligt varit och spelat in den nya säsongen av det populära realityprogrammet Farmen som sänds i vinter på TV4. Men hon har också hunnit spendera tid med sin nya kärlek.

Annons

”Allergisk mot det påklistrat romantiska”

Exmakarna Anna och Jesper tillsammans med sonen Elton 2018. Karin Törnblom/TT

Tidigare var den folkkära programledaren gift med affärsmannen Jesper Rodhborn, 49. De har två söner gemensamt, som de gör allt för, och har fortsatt att vara goda vänner efter skilsmässan 2022.

I en intervju med Anna i Amelia från förra året berättar hon att hon är ”allergisk mot det påklistrat romantiska” och att hon gärna är lite hemlig kring sitt kärleksliv.

– Det håller jag nog lite för mig själv, sa hon då.

Annons

”Going strong”

På sin Instagram har Anna nu delat en bild på sin nya kärlek – nämligen golf!

Brolin har återupptäckt kärleken till golfen! FOTO: Instagram skärmdump

Men det är inget helt nytt intresse för henne utan det verkar snarare som att hon har blåst liv i glöden.

”Min nya kärlek. Golf i höstsol. Med regnbågen som granne på himlen. Nåt som inte är nytt. Samtliga gamla Bettan i bagen. Going strong since 2005...” skriver Brolin och syftar på golfklubborna.

FOTO: TT / Instagram skärmdump

Annons