LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anna Brolin lämnar Farmen: ”63 dagar i skogen gör saker med alla”

19 aug, 2024
Inspelningarna av Farmen 2025 har nu nått sitt slut och nu är det dags för programledaren Anna Brolin att packa sin väska.
”Tack tack tack Farmen”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

Inspelningarna av kommande Farmen har nu kommit till sitt slut och en vinnare har korats. Vem det är får vi dock vänta och se tills i början av nästa år, när programmet sänds.

I vanlig ordning är det Anna Brolin, 44, som står för programlederiet tillsammans med farmarnas mentor Hans Wincent, 52.

Sedan två år tillbaka har det dock varit lite ovisst gällande Farmens framtid. Eftersom ägaren av Farmen-gården gick bort visste man inte riktigt hur det skulle bli. Men som tur är verkar hans arvingar vara helt okej med att TV4 huserar där på somrarna.

Problemen som Farmen alltid måste lösa

Som om inte det vore nog så behöver Farmen-produktionen även ansöka om bygglov varje år. Detta beror på att produktionens läger måste slås upp och det byggs alltid upp på en parkeringsplats i Skillingaryd.

Annons

Men som tur är löstes även detta problem, det rapporterade lokaltidningen Skyllingaryd.nu tidigare i år.

”Det tidsbegränsade bygglovet gäller från den 13 maj och fyra månader framåt för uppförande av boendemoduler till produktionspersonalen Strix television och Farmen sommaren 2024”, kan man läsa i artikeln.

– Vi lämnar ett okej till det sökta tidsbegränsade bygglovet för boendemoduler på Slätten i Skillingaryd. Det enda vi har upplyst sökande är att vägen till vårdcentralen måste vara fri från parkerade bilar, sa Magnus Dauhn, ordförande i miljö- och byggnämnden i Vaggeryds kommun.

Nu lämnar Anna Brolin Farmen

Men nu är alltså nästa års säsong inspelad och klar och enligt Anna Brolin har det varit några intensiva dagar. Detta betyder att det har blivit dags för Anna att packa sin väska och lämna Farmen för den här gången.

”63 dagar i skogen gör saker med alla.”, skriver hon och fortsätter:

”Och tack tack tack Farmen 2025-gänget”.

Även andra inblandade tackar nu för sig och passar på att berömma Anna och Wincent.

”Tack för en sommar som bjöd på det mesta, kan man lugnt säga. Tur att ni också är “extra allt”. Proffsiga, roliga och engagerande. TACK!”, skriver personen.

FOTO: TV4

Annons