LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anna Brolin till sjukhus – går inte längre: ”Försökt klara mig”

19 sep, 2024
Anna Brolin
För lite över ett år sedan bröt Anna Brolin korsbandet.
Nu tvingas hon till operation.
– Det känns INTE okej, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaronBrand logo
Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaron

Förra året var programledaren Anna Brolin, 44, om en olycka när hon spelade paddel där hennes korsband gick av. Sedan dess har Anna kämpat på som vanligt men nu berättar hon att det inte går längre.

Anna välkänt ansikte för många och har under flera år synts i tv-rutan, bland annat i TV4:s eftermiddagssatsning Efter fem och dokusåpan Farmen. Men Anna är också sportjournalist och intresserar sig i av allt från dans till fotboll.

Anna Brolins svåra olycka – korsbandet gick av

På sina sociala medier får vi regelbundet en inblick i Annas liv. Där delar hon med sig av upp och nedgångar i livet och för lite mer än ett år sedan såg vi henne på kryckor i hennes sociala medier.

Anna Brolin
Skärmdump Instagram

”Jag rehabar för fullt efter att mitt korsband gick av på padelbanan. Kryckorna har jag ställt åt sidan ett tag men inga långa promenader får göras än”, skrev Anna till Hänt i samband med händelsen.

Annons

Då berättade Anna även att hon hade en lång rehab-resa framför sig.

”Den värsta smärtan har lagt sig men jag inser att det är lång rehab som väntar. Så det senaste inredningsinköpet är en begagnad träningscykel som står inklämd i hallen.Ungefär så är status. Men det funkar fint att jobba iaf. Jaga vilda barn är svårare”

Anna Brolin tvingas till operation efter olyckan

Idag har det gått mer än ett år sedan Anna skadade sig, men ännu är hon inte återställd. Det visar sig att trots att Anna trodde att hon skulle klara sig bra utan operation, genom rehab och vila – har hon nu insett att det inte alls kommer gå.

– För lite drygt ett år sedan bröt jag korsbandet. Jag har försökt klara mig utan operation, men jag tror inte att det går, säger Anna till Hänt och fortsätter:

– Så nästa stora projekt blir en korsbandsoperation. Det känns INTE okej, för jag har förstått att det antagligen är en lång väg tillbaka, avslutar hon.

FOTO: TV4/TT

Annons