LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Anna Brolin visar upp utseendeförvandlingen: ”Så vansinnigt..”

11 sep, 2024
Anna Brolin är en av tittarnas absoluta favoriter i tv-rutan. Men de har också ofta kommentarer om hennes klädval och utseende.
Nu visar nya bilder hur Anna ser ut innan smink!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johan Rheborg köpte loss Solsidan-Fredde Schillers grill – likheterna mellan demBrand logo
Johan Rheborg köpte loss Solsidan-Fredde Schillers grill – likheterna mellan dem

Anna Brolin, 44, är en av programledarna för Efter fem och sänder oftast tillsammans med Henrik Alsterdal, 44, och Maximilian Artell, 33. Men när Anna inte syns till i Efter fem är det även många som förknippar henne med Farmen.

Anna gör succé som programledare för Farmen och varje sommar är hon iväg och spelar in. Hon har redan utlovat att nästa års säsong kommer bli en riktig hit.

”I slutet av sommaren… Finaldag! Och en av de häftigaste finalerna som jag fått bevittna live.”, skrev Anna efter inspelningarnas slut.

Anna Brolin om påhoppen mot utseendet

Anna har som sagt blivit väldigt folkkär och offentlig. Men att vara en offentlig person kan givetvis även innebära nackdelar. I en intervju med Aftonbladet berättade Anna om hatkommentarer hon fått ta emot.

Annons

Anna fick då frågan om hon personligen fått uppleva den vikt- och utseendehets som råder i branschen.

– Absolut, det har jag gjort. Det där sitter också i, jag är uppvuxen på 80-talet och 90-talet då det var någon form av bantningshets. Jag kan tycka det är jobbigt att få kommentarer och vissa dagar är man mer sårbar, sa hon och fortsatte:

– Vi har ändå väldigt snälla tittare, men det är klart att det kan förekomma extremt elaka kommentarer. Det finns ju de där trollen som opererar och när det kommer till dem kanske man får vara lite vaksam på hur mycket man ska ta åt sig.

Nya bilden på Anna Brolins utseendeförändring

När Anna syns i tv-rutan är hon alltid väldigt snyggt klädd och snyggt sminkad. Nu när det var dags för Kristallen-galan var hon givetvis på plats och var som vanligt väldigt snygg!

I ett nytt inlägg på hennes make up-artists Instagram kan man se Annas utseendeförändring inför galan.

Och i kommentarsfältet möts Anna av otroligt mycket kärlek.

”Men Anna va du är vacker”, skriver en person.

”Så vansinnigt vacker!”, skriver en annan.

”Lika vacker före som efter”, konstaterar en tredje.

FOTO: TT, TV4

Annons