LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anton Körbergs vilda bröllopsfirande – galna detaljerna från festen: ”Lite ekivok...”

27 jul, 2024
author Linn Seipel
Linn Seipel
anton körberg med frun i bröllopskläder
Tommy Körbergs äldsta son Anton har gift sig – för tio år sedan.
Tioårsjubileumet valde han och frun Kajsa att fira ordentligt.
– Ställde sig på bordet och spelade med, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Körberg talar ut om hälsan: ”Jag har varit jagad av streptokocker”Brand logo
Tommy Körberg talar ut om hälsan: ”Jag har varit jagad av streptokocker”

Anton Körberg, 46, är son till den folkkäre sångaren Tommy Körberg, 76, och skådespelaren Anki Lidén, 77. Själv är mediaprofilen en mångfacetterad man som verkar ha ärvt känslan för både musik och film. Förutom att vara trummis och medverka i små roller här och var spelar han också in ljudböcker samt regisserar reklamfilm.

Privat kilar han sedan länge stadigt med frun Kajsa Beusang, 44. Tillsammans har de barnen Yvonne, 5 och Walter, 9, vilka de gärna reser med över land och rike.

– Vi kom precis tillbaka från USA. Vi körde en turné över hela landet typ. Ja vi var i San Fransisco, Monterey, Big Sur, Hawaii, LA... Det var superhärligt, berättar Anton när Hänt når honom för att kolla läget.

Anton Körbergs familjelycka: ”Fantastiska barn”

Härligt! Går det bra att resa med barnen? De blir inte rastlösa i flygstolen?

Annons

– De är helt hysteriskt duktiga på att resa. De gnällar ingenting, bara sover. Håller på med ipaden och kollar film. De sköter sig själva.

anton körberg och frun kajsa
Anton med frun Kajsa Beausang på release av ny bok om halvbrodern Tim 'Avicii' Bergling, 2024.Samuel Steén/TT

En lyx han och Kajsa haft med dem ända sedan de var bebisar, intygar Anton.

– De var nästan alltid så när man flög med dem att det kom någon som suttit bredvid, framför eller bakom som bara ”jag måste bara säga att vilka fantastiska barn!”. Folk blir lite oroliga sådär inför en fem timmars flight eller så, så då är de så tacksamma när det varit lugn och ro.

Stora firandet – Anton Körberg och frun Kajsa firat 10 år som gifta

Utöver ”fantastiska barn” går också relationen med frugan som på räls. Förra året firade de tio år som gifta – och det med buller och bong.

Annons

– Då körde vi tredagars kalas i Värmland för många från bröllopet samt några nya vänner. Så vi var väl en 80 personer tror jag!

Förnyade ni några löften då?

– Nej, gud, nej. Inget sådant. På fredagen körde vi maskerad och på lördagen körde vi bara en stor fest. Och då hade vi på oss våra bröllopskläder. Så hon körde bröllopsklänning och jag hade det jag gifte mig i.

Firandet höll på sent in på småtimmarna – och högst troligt är att få i grannskapet missat att det var fest hos familjen Körberg.

– Vi hade massa musikinstrument så folk gick upp och jammade. En hade med sig en saxofon och bara ställde sig på bordet och spelade med musiken. Det var en så jäkla bra och lyckad fest. Alla hade jättekul. Jag hade också skrivit en låt till Kajsa som var lite ekivok...

Så mår pappa Tommy Körberg idag

Exakt vad det innebär går inte Anton vidare in på, men det är tydligt att han ärvt sin pappas knasiga jargong. Senare i samtalet berättar Anton hur han skojade med pappa Tommy i ett avsnitt av Hellenius hörna.

Annons

De hade bett honom skicka en fin videohälsning till sin far, som skulle medverka i programmet efter att ha legat en längre tid på sjukhuset. Anton får hjälp av sin vän, skådespelaren Måns Nathanaelson för att komma på något kul att göra i hälsningen.

– Så i den säger jag bara typ ”Hej pappa, kul att du är tillbaka igen från sjukhuset. Du kanske hittat några post it lappar på dina grejer där det står mitt namn på. Typ på din dator och din systemkamera. Bara skit i det”.

tommy körbergs alla barn idag
Anton Körberg, Anne- Charlotte Körberg , Elvira Körberg, Erlend Körberg, Kajsa Körberg Vimmel på premiären av Tommy Körbergs show Grand Finale!, 2022.Karin Törnblom/TT

Haha! Hur tog pappa det då? Tycker han det är kul eller blir han ändå lite ledsen?

– Nej, för fan, han skrattade. Och allt gick ju bra. De opererade och han lever. Sedan är det så här när det är hjärtat så blir man ju väldigt medveten om sin egen dödlighet. Han tacklade det som alla gör. Man blir rädd och sådär. Men nu är han starkare än någonsin.

Ja, han är ju till och med ute på turné här nu.

– Ja, degen måste ju in, skrattar Anton.

FOTO: TT

Annons