ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Christina Schollin blir årets julvärd? Nu berättar hon: ”Ja, det är spännande”

24 okt, 2024
christina schollin som julvärd
Christina Schollins namn är en av flera namn som figurerat på topplistorna för oddsen över årets julvärd på SVT.
Nu ger skådespelaren sitt svar till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Årets julvärd David Batra ger sig själv låga betyg inför julaftonBrand logo
Årets julvärd David Batra ger sig själv låga betyg inför julafton

Skådespelaren Christina Schollin, 86, är mer aktuell än någonsin, i rollen som farmor i klassikern Fanny och Alexander på Teater Galeasen i Stockholm.

I över sex decennier har hon underhållit Sverige, därför känns det inte helt oväntat att hon nu ligger topprankad på Unibets odds-lista över årets julvärd.

Där ligger hon på en delad förstaplats med Fredrik Lindström och dottern Pernilla Wahlgren. På Betting.se ser det dock annorlunda ut. Där ligger Pernilla ohotat i topp, tätt följt av Björn Gustafsson och Carina Berg. Där hamnar Schollin på en elfte plats.

Christina Schollins egna ord om att bli julvärd

Vem det blir får vi vänta lite med. SVT brukar släppa informationen i mitten på november. Men när Hänt ringer upp Christina Schollin låter hon innerligt ovetandes om oddsen.

Annons

– Nej, men oj då! Det har jag inte hört någonting om, säger Christina till Hänt.

Om du får frågan då, hade du tackat ja då?

– Det kan jag inte ställning till först jag får frågan. Så det håller jag öppet. Men nej, jag har inte hört någonting!

Vad spännande att se om du får frågan!

– Ja, det är spännande, skrattar Christina.

Christina vore ju faktiskt ett klockrent val, om man ser till det faktum att hon fick öva på rollen redan förra året. Då valdes hon som årets julvärd av skivbolaget Warner music. Ett klipp som cirkulerade vilt på Instagram.

– Det bästa med den här årstiden, det är ju faktiskt att man får lyssna på julmusik. Lyssna på mina julfavoriter här, sade då en julfin Christina, till tonerna av Julen är här som spelades i bakgrunden.

Andreas Weise: Därför blir Pernilla Wahlgren julvärd

När Hänt nyligen intervjuade sonen till julvärdslegendaren Arne Weise – Andreas Weise, gav han sin kvalificerade gissning.

– Jag tror att jag redan kan gissa vem de kommer välja, sade Andreas till Hänt och fortsatte:

– Nej jag bara slänger ut det, det är inte omöjligt att Pernilla Wahlgren får jobbet i år. Det hade varit självklart att ta henne förra året när hon "premiärade" för Allsång på Skansen.

Vem som har rätt, återstår alltså att se!

FOTO: TT, Instagram

Annons