LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Armand Duplantis lämnar semestern med Desiré – återvänder till Sverige

23 aug, 2024
Efter ett nytt slaget världsrekord åkte stavhopparen Armand Duplantis iväg på en romantisk semester med flickvännen Desiré. Men nu är Armand tillbaka i Sverige – tidigare än tänkt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Armand Duplantis om att förlova sig med Desiré Inglander – här är frågan han vägrar svara påBrand logo
Armand Duplantis om att förlova sig med Desiré Inglander – här är frågan han vägrar svara på

Det var i Paris som svensk-amerikanska stavhopparen Armand Duplantis, 24, tog OS-guld, och dessutom satte ett nytt världsrekord i stavhopp när han klarade höjden 6,25.

I en intervju dagen efter den stora vinsten berättade Armand att han kommande tid skulle försöka varva ner. Det med en resa till Grekland, ihop med flickvännen Desiré Inglander, 22,

– Jag har inte fått sova. Men jag ska ha en vecka med Desiré nu där vi ska sova jättemycket tror jag, sa han då.

– Jag har varit instängd de senaste månaderna, det mesta instängd jag har varit i hela mitt liv. Dels med min diet och att jag inte kunnat hänga. Jag har varit väldigt strikt. Så Desiré förtjänar semester också, det är najs för henne med.

Annons

Armand Duplantis tillbaka i Sverige – ville fira med fansen

Sagt och gjort lämnade Armand och Desiré OS i Paris och åkte iväg till Grekland för en veckas semester. Men bara några dagar därefter är stavhopparen tillbaka i Sverige.

Armand kunde nämligen inte vänta med att få fira sin vinst ihop med sina fans. Det gjorde han under en träff i köpcentrumet Mall of Scandinavia, i Stockholm. I en intervju med Expressen berättar Armand:

– Jag ville fira guldet och de har det här evenemanget för alla som får medalj. Jag tror att det är jätteviktigt, dels att få fira med alla barn så klart men också med de som stöttar mig mest, säger han och fortsätter:

– Vi hade lite semester emellan, men det var dags att komma tillbaka och fira med alla nu.

Armand Duplantis om romantiska resan med Desiré

På resan med Desiré hann däremot Armand vila upp sig ordentligt.

– Vi gjorde inte så mycket faktiskt. Vi sov väldigt mycket, åt middag på restaurang. Men det var exakt vad jag ville göra och vad vi båda behövde, jag tror nästan att hon var tröttare än mig så vi behövde bara sova och slappna av, säger han och fortsätter:

– Vi hade larm varje dag typ halv elva men det kändes ändå som klockan sex varje morgon, jag kunde inte fatta det. Men det var väldigt skönt och avslappnat.

FOTO: TT

Annons