LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Armand Duplantis förbjudna video med Desiré – sprids som en löpeld

13 sep, 2024
Desirée Inglander och Mondo
Klippet på Armand Duplantis och flickvännen Desirée Inglander sprids som en löpeld!
Här gör det älskade paret det förbjudna – se här.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så stöttar Desiré Inglander Armand DuplantisBrand logo
Så stöttar Desiré Inglander Armand Duplantis

Armand ”Mondo” Duplantis, 24, har verkligen varit i hetluften på senaste. Få har nog missat hans ofattbara framgångar där han inte bara tog OS-guld, utan slog sitt egna världsrekord två gånger om! Som om inte det vore nog att hoppa det legendariska 6.26 meter i höjdhopp, så besegrande han också löparen Karsten Warholm i ett historiskt 100-meterslopp.

Vid sin sida genom allt har han haft flickvännen Desiré Inglander, 22, som arbetar som influencer och modell. Hon har flitigt delat bilder och videos från tävlingarna och händelser bakom kulisserna, innehåll som kommit att bli mycket uppmärksammat runtom i världen.

Armand Duplantis och Desirée Inglander gör det förbjudna – virala klippet

En särskilt delad video har nått över 35 miljoner visningar på Tiktok, och det är den då Mondo hänger guldmedaljen runt sin flickväns hals. Klippet skapar stor uppståndelse då det enligt många anses förbjudet att någon annan förutom olympier får bära sina vunna medaljer. Enligt engelska tidningen Daily Mail riskerar Mondo hård kritik för detta, men stjärnan verkar ta det hela med ro.

Annons

– Vem bryr sig? Jag menar, man måste inte följa alla regler. När man vinner OS så kan man göra vad man vill, säger han till Expressen och fortsätter:

– TikTok är konstigt. Det är en konstig app. Jag är inte inne på den så mycket. Jag lägger ut ibland, men jag tycker det bara är jättekonstigt. Jag gillar mer Instagram och X. Men det är kul att det gått viralt och att vi har det där, men det är vad det är.

Armand Duplantis bryr sig inte

Kollar man på kommentarsfältet för videon verkar det dock inte vara särskilt många som bryr sig om den uråldriga traditionen. Många uttrycker tvärtom sin kärlek till paret, och tycker gesten är gullig.

”Sluta detta är det sötaste jag någonsin sett”, skriver exempelvis en följare.

”Jag är besatt av dem”, skriver en annan.

”De är sååå gulliga”, skriver en tredje.

Annons