LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Arvingarna stoppas helt av TV4 – lämnas i ovisshet: ”Vi har ingenting”

26 sep, 2024
Arvingarna har gjort både jul- och sommarprogram i TV4.
Men trots stor succé och en vilja från Arvingarnas håll kanske det inte blir något mer...
– Vi är ju sugna på att göra det, säger Casper till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Frågan som får killarna i Arvingarna att svettas: ”Femsiffrigt...”Brand logo
Frågan som får killarna i Arvingarna att svettas: ”Femsiffrigt...”

Arvingarna är ett av Sveriges mest populära band och består av Casper Janebrink, 54, Lars "Lasseman" Larsson, 52, Kim Carlsson, 52, och Tommy Carlsson, 56.

Det har redan gått 31 år sedan de slog igenom med låten Eloise och sedan dess har framgångarna gått som på räls. I vår kommer deras krogshow Festen och i jul ska de ut på en härlig julturné.

Detta är första gången någonsin som de åker ut på en egen julturné, och showen heter Klart det ska bli Jul!.

Dystra beskedet om Arvingarnas julprogram

Även om Arvingarna inte varit ute på en egen julturné tidigare så är de ändå starkt förknippade med julen. Vi alla minns väl deras julprogram Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman, ett program som blev mycket uppskattat. Det var egentligen ganska enkelt, det spelades in hemma i Lassemans vardagsrum och det bjöds på sång, mat och stämning.

Annons

Men trots succén verkar det som att TV4 lagt ner det populära programmet. När Hänt når Arvingarna berättar de hur det blir i år.

– Nej, inget nytt tv-program... Vi är ju sugna på att göra det, men vi får nog skjuta på det, vi hinner inte med det i år, säger Casper till Hänt och fortsätter:

– Det är ju första året som vi gör en riktig, egen julturné också. Så då kände vi att det får vara första steget iallafall och vi har ju byggt på med väldigt mycket bra jullåtar här också de senaste åren. Så något typ av julprogram i framtiden, absolut. Det hade varit superroligt.

Men detta är ju inte det enda tv-programmet som Arvingarna gjort i sina dagar. Även Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan blev också en ren och skär succé bland TV4-tittarna.

TV4:s tystnad efter tv-succén på Lassemans altan

Men även där är det samma dystra besked.

– Nja alltså det vi har hört är att när vi kommer ut och spelar på somrarna så kommer folk fram och frågar "blir det något mer Lassemans altan? Det var så himla trevligt". Men samma svar här då, att vi har ingenting bestämt, men vi har inte lagt något åt sidan. För vi skulle absolut kunna tänka oss att göra det igen, säger Casper till Hänt och Lasseman fyller i:

Annons

– Det finns en liten dröm om att få till någonting i framtiden, absolut.

Dock behövs ju en altan för att kunna göra detta program och ända sedan Lasseman flyttade in i sitt nya hus har just altan-biten varit ett frågetecken. Men nu kommer glädjande nyheter och man kan definitivt slå fast en sak; altan finnes – men tv-program saknas!

– Ja men renoveringen är klar nu! Men det finns andra ställen man kan vara på också. Men själva innehållet som var, är ju på något sätt ett rent nöje och glädje, vill man ju titta över och göra något liknande program. Det var ju glädje, säger Lasseman till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tommy Holl/TT

Annons