LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Arvingarna tvingas ryta ifrån – tydliga orden till fansen: ”Det fungerar inte så”

27 sep, 2024
AvMalin Stenberg
Folkkära bandet utsatta för bedrägerivåg – nu ryter Arvingarna ifrån och varnar fansen.
– Falska konton som försöker bedra er på pengar eller känslor, säger bandet i en video på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och MartinusBrand logo
Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och Martinus

Arvingarna har under sommaren varit ute på ett intensivt turnerande men nu skakas bandet av en bedrägerivåg.

I ett klipp på Arvingarnas sociala medier varnar de fansen för att det förekommer bedragare som utger sig för att vara bandet eller bandmedlemmar.

Bedragare lurar fansen

– Arvingarna här! Det figurerar jättemycket falska konton just nu på både Facebook och Instagram jättemånga konton som utger sig för att vara vi i Arvingarna, privat-Kim, privat-Tommy privat-Caspar och Lasseman, säger bandets frontfigur Casper Janebrink i videon, och får medhåll av bandmedlemmarna.

Han fortsätter:

– Vi har inga sådana konton och vi söker inte kontakt med er där ute, vi har våra plattformar som vi använder för att marknadsföra Arvingarna, tala om var vi spelar, vad vi gör och och del andra roligheter som vi skickar iväg.

Annons

– Vi skulle aldrig heller någonsin begära pengar från er där ute, aldrig någonsin, fyller Tommy Carlsson i.

– Så om det är någon som frågar er om pengar eller det uppstår en kärleksrelation, eller någonting så är det falska konton som försöker bedra er på pengar eller känslor, fortsätter Casper Janebrink.

Säljer falska vip-biljetter

Bandet varnar även fansen över att bedragare har lurats med flaska biljetter inför julkonserten Christmas night. Där har fans köpt biljetter från konton som utger sig för att vara bandmedlemmar.

– Folk tror att de köper biljetter till konserten, vip-biljetter, från oss, men det fungerar inte så, säger bandet och förklarar att det enda sättet man kan köpa biljetter är via bandets officiella biljettförsäljare och ingen annan, säger Casper Janebring.

Under videon har bandet skrivit att man inte ska svara personer som utger sig för att vara bandmedlemmar, om man kontaktas ska man blockera och anmäla kontot på direkten.

”VAR RÄDDA OM ER DÄRUTE! Kram från Arvingarna” skriver bandet avslutningsvis.

FOTO: INSTAGRAM / KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons