LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Åsa Ingrosso kan inte se längre – nekas operation: ”Typ blind”

25 aug, 2024
åsa ingrosso med emilio ingrosso
Hon ser dubbelt, har blivit skelögd och får inte köra bil.
Nu bryter Åsa Ingrosso tystnaden om hälsotillståndet.
”När jag går med hundarna har jag 4 små juveler runt fötterna”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Åsa Ingrosso blev ett känt ett känt ansikte för svenska folket när hon blev tillsammans med Emilio Ingrosso för tolv år sedan. Parets tid tillsammans känns dock betydligt längre enligt henne själv, något hon berättade när hon pratade med Hänt i våras.

– Tolv år – fast det känns som 28, typ.

På frågan om Emilio var rädd för något otippat sa hon då ett litet roligt avslöjande om sin man:

– Han är livrädd för höga höjder och när det stormar och åskar, vilket det kan göra något alldeles hysteriskt på Mallorca. Ibland, när det kommer oväder som man inte haft koll på, måste man snabbt upp på terrassen och plocka in grejer. Då är han inte så tuff, det vill han nog helst slippa.

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso.Foto: Cornelia Nordström / TT /

Åsa Ingrosso dolt skelögd – får inte opereras

På Instagram kan följarna se Emilio och Åsas flådiga liv i Spanien, men nu avslöjar Åsa att allt inte bara är frid och fröjd.

Annons

Hon har nämligen jobbiga problem med sina ögon och hon får inte alls den hjälp hon vill ha.

”Nu har jag gått med glasögon och utan kontaktlinser sedan igår för ikväll ska jag till en ögonspecialist här. Jag har väntat länge på den här tiden och nu ska jag göra en riktig utredning på mina idioti ögon som inte alls vill det jag vill. Jag är närsynt med -5,0 på båda ögonen. (Typ blind) Sen har jag blivit ålderssynt så det gjorde ju det hela mkt roligare. Sen har jag astigmatism och för två år sen blev jag även plötsligt dolt skelögd. Det sista gör mig på riktigt deprimerad. Jag har inte kört bil på nästan två år för det är dubbla bilar överallt. Skyltarna har dubbel text. När jag går med hundarna har jag 4 små juveler runt fötterna. Det är värst på morgonen och sen vänjer sig ögonen lite mer under dagen”, skriver hon på Instagram.

Kan inte köra bil – nekas operation

Hon skriver vidare hur synproblemen gör saker och ting omständigt i hennes vardag. Hon får till exempel inte köra bil och hon lider ofta av huvudvärk.

Annons

”Jag har idag en lins på vänster öga som ser på långt håll. På höger har jag en lins som ser på nära håll. Sjukt bökigt att vänja sig vid men efter mkt huvudvärk, sjösjuka och jävlar anamma så gick det. Det fungerar men är allt annat än bra. Som att inte kunna köra bil tex. Jag har varit på Memira två gånger och trodde länge att det skulle gå att operera men har fått nej båda gångerna. Så ikväll hoppas jag få ett annat besked. Det här är såååå jobbigt och något som verkligen påverkar mitt liv negativt. Att kunna se ordentligt är verkligen en fantastisk gåva. Så nu äter jag bulle, dricker kaffe, fixar håret och tänker att det här kommer lösa sig ikväll nu. Visst! Något måste dom ju kunna göra!?”.

Hänt har sökt Åsa Ingrosso.

Annons