LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Åsa och Emilio Ingrosso bryter upp – orkar inte med kaoset

11 okt, 2024
Emilio och Åsa Ingrosso har i många år bott i Mallorca, Spanien. Men för Hänt bekräfta Åsa nu att makarna beslutat sig för att flytta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”Brand logo
Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”

Emilio Ingrosso, 59, är sedan 2015 gift med sin stora kärlek Åsa Ingrosso, 50. Tillsammans bor de i Mallorca, i Spanien, där de bott i flera år. Det var även där de gifte sig.

Titt som tätt får de sällskap av resterande familjemedlemmar som flyger in och hälsar på, och då är alltid Åsa och Emilios hemtrevliga hus träffpunkten.

Men för Hänt avslöjar Åsa nu att makarna beslutat sig för att flytta.

Emilio och Åsa Ingrosso beslut – flyttar från huset

På sin Instagram hintar Åsa om att något spännande är på gång. I ett inlägg delar hon en bild från en middag med Emilio. Till bilden skriver hon:

Annons

”Skål för ett nytt kapitel!”

I kommentarsfältet börjar följarna direkt spekulera kring vad Åsa kan mena, och flera gissar på att paret investerat i ett nytt hus.

När Hänt når Åsa kan hon bekräfta.

Har ni köpt ett nytt hus?

– Nej, men ny lägenhet på Mallorca, förklarar Åsa för Hänt.

Därför flyttar Åsa och Emilio Ingrosso – orkar inte med kaoset

Hur kommer det sig att ni vill flytta?

– Vi bor i en magisk lägenhet just nu. På pappret ser det fantastiskt ut. Men vi ligger i någon märklig vindstrut här så vi fångar upp precis all vind så möblerna flyger vid minsta vindpust, förklarar Åsa och fortsätter:

Annons

– Så mycket har gått sönder och vi är alltid drabbade här. Det är ett evigt städande. Man måste bo här några år för att verkligen förstå varför Mallorkinerna aldrig använder sina takterasser.

Åsa menar att en av anledningarna till flytten även var att hon och Emilio ville ta hänsyn till deras stora familj. Alla fick helt enkelt inte plats.

– Plus att det är lite för litet. Med 5 barn tillsammans och nu barnbarn så behöver vi gästrum så att våra älsklingar kan stänga om sig.

FOTO: Cornelia Nordström / Expressen / TT / SPORRONG OLLE

Annons