ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bakom fasaden – Zoe störd över mamma Carolas beteende: ”Skäms”

24 okt, 2024
Carola Häggkvist och Zoe
Carola Häggkvist och dottern Zoe har en tajt relation.
Men nu berättar Carola om svårigheterna med dottern.
– Då är jag den där föräldern som hon skäms för, säger Carola till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt om att skaffa fler barn – efter utmaningen med tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholt om att skaffa fler barn – efter utmaningen med tvillingarna

För 12 år sedan blev Carola Häggkvist, 58, mamma för andra gången när hon adopterade dottern Zoe Häggkvist, 15, från ett barnhem i Sydafrika.

Zoe var tre år gammal vid tiden för adoptionen och sedan dess har det hänt mycket i både Zoe och Carolas liv.

Carola Häggkvist starka band med dottern Zoe

Genom åren har Carola flera gånger delat med sig av hur starkt bandet är mellan henne och hennes dotter. På Carolas sociala medier bjuder hon ofta in sina följare att ta del av glädjestunder och ljusa ögonblick från deras gemensamma liv.

Där får vi bland annat följa med på de många lyxiga resor som mor och dotter gör tillsammans. Nyligen var de till exempel på en weekend i Antibes, Frankrike, där Carola passade på att ta några vackra bilder med dottern för att bevara minnena.

Annons

"Känslan att få hålla dig i handen igen, min dotter! Love love love it. LOVE YOU. Så mysigt att få avsluta mina vilo-dagar här i Antibes med dig, även om helgen gick för fort.", skriver Carola på Instagram.

Carola om dispyterna med Zoe: ”Jobbig och i vägen”

Idag har Zoe alltså vuxit upp och blivit tonåring och trots det starka bandet mellan mamma och dotter, erkänner Carola i en intervju med Aftonbladet att de ibland hamnar i små konflikter i hemmet.

– Det är jättehäftigt för ”bra” dagar så säger Zoe att jag är hennes bästa kompis, andra dagar är man bara jobbig och i vägen, säger Carola skämtsamt och fortsätter:

– Då är jag den där föräldern som hon skäms för. Men vi är ändå jättetajta.

Och det finns ingen tvivel om hur stark relationen är mellan dem. I samma intervju berättar Carola också att en ny mamma-dotter-semester är på väg att planeras inom kort. De ska nämligen åka till Sydafrika över jul.

– Vi tittar på biljetter till Sydafrika nu, men ett tv-produktionsbolag hörde av sig och vill åka med dit. Okej sa jag, men tar ni min businessbiljett då? Men det blir jag och Zoe och en kompis till henne och en väninna till mig.

Så mysigt!

FOTO: TT

Annons