ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Beck-skådisarna är ett par – visar upp underbara barnlyckan!

07 okt, 2024
beck peter haber rebecka hemse
Folkkära Rebecka Hemse och Danilo Bejarano är ett par!
Totalt har Beck-skådisarna tre barn och för Hänt berättar de om glädjen.
– Det är bra blandning av gener här, säger Rebecka Hemse till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Detta vill du veta om Christian Fandango – hur lång är han egentligen?Brand logo
Detta vill du veta om Christian Fandango – hur lång är han egentligen?

Skådespelaren Rebecka Hemse, 49, har arbetat både framför och bakom kameran i decennier. Sedan flera år tillbaka är Rebecka del av den fasta ensemblen på anrika teatern Dramaten – men för gemene man är hon nog mest känd för sin roll som Martin Becks dotter ”Inger”, i de klassiska Beck-filmerna.

En skådespelare som hållit på lika länge är Danilo Bejarano , 48, vars genombrott var i kultserien Tusen bröder som han medverkade i tillsammans med Ola Rapace, 52, och Shanti Roney, 53.

Beck-skådisarna är ett par – dyker upp på röda mattan med barnen

När Hänt under måndagskvällen bevakar premiären av Det kunde vara vi på Chinateatern i Stockholm, dyker de upp tillsammans med en smärre hord ungdomar. Skådisarna bekräftar att de är i en relation sedan ett par år tillbaka, men att samtliga barn är från tidigare relationer.

Annons

– Jag har två flickor Noemia och Alfonsina, och så har Rebecka sin Harriet, och så är det hennes pojkvän Lucas, berättar Danilo redovisande i intervjun med Hänt.

– Det är bra blandning av gener här, fyller Rebecka i.

Just nu är de båda två aktuella med pjäser på Dramaten, då även Danilo är fast anställd av teatern som skådespelare. Han har också medverkat i två episoder av Beck! Det är Hämndens pris i säsong två, och Inferno i säsong nio. Rebecka har varit med i majoriteten av avsnitten, nu senast i Dödläge. Och mer ska det bli.

Hela familjen samlad på röda mattan. FOTO: HÄNT

– Nu är vi på varsin scen, men vi letar ju projekt så det kanske kommer framåt, säger Danilo.

Saknar ni Beck då?

– Jag trivs med Beck. Jag känner ingen direkt saknad eftersom Beck alltid kommer tillbaka, säger Rebecca till Hänt.

Nej, du blir inte av med Beck i första taget!

– Han blir inte av med mig heller...

Ni barn då, har ni skådisdrömmar?

– Inte riktigt... Jag tror att man vill åka åt ett annat håll. Haha, vi är helt avskräckta, säger Noemia och skrattar. Övriga håller med och förklarar för Hänt att det är för mycket ibland med allt övande av manus hemma inför alla ”tusentals” provspelningar.

– Vi hoppas de blir tunga akademiker allihopa, och att de tjänar lite pengar också, skrattar Rebecka.

FOTO: TT / TV4

Annons