LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Beck-skådisarna har blivit sambos – flyttar in i unika lyxhuset mitt i stan

16 aug, 2024
martin wallström och Jennie Silfverhjelm beck
Det går bra nu för Beck-paret Martin Wallström och Jennie Silfverhjelm.
Här är deras nya lyxhus – mitt i stan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Beck-skådisarna går lös på röda mattan: ”Fake news!”Brand logo
Beck-skådisarna går lös på röda mattan: ”Fake news!”

Beck-stjärnorna Jennie Silfverhjelm och Martin Wallström har inte bara gjort succé som kollegor – de är också ett lyckligt kärlekspar! Det var i fjol som Hänt först fick beskedet att skådespelarna är tillsammans i verkligheten.

Men de är väldigt fåordiga om kärleken, och går inte gärna in på några detaljer vad det gäller deras relation.

– Det där kan du glömma. Det är ingen hemlighet att vi är tillsammans men alltså, jobb är jobb och privat är privat, sade Martin exempelvis till Expressen, efter att ha fått frågan hur det är att träffa kärleken på arbetsplatsen. Senare bekräftar han för tidningen att så var fallet:

– Ja jo så var det. Och jag förstår att det är extra pirrigt att titta på Beck nu. Men min enda kommentar till det här är väl att vi båda trivs med varandra och med jobbet.

Annons

Martin Wallström och Jennie Silfverhjelms nya lyxhus

Nu kan Hänt avslöja att det rullar på bra för turturduvorna – sedan ett drygt halvår sedan bor de nämligen ihop! Den 1 februari flyttade skådisparet till ett minst sagt flådigt hus mitt på Södermalm som de köpt loss för 15 150 000 kronor. Och de fick slåss om den – slutsumman för fastigheten landade på hela 2 200 000 miljoner mer än dess utgångspris.

MrKoll.se framgår också att de bor i den 101 kvadratmeter stora femrummaren tillsammans med en tredje person. Varken Martin eller Jennie följer en person vid det namnet på sina sociala medier.

Flytten är inget som annonserats på någon av Beck-profilernas officiella konton, men däremot har Jennie börjar visa upp lite mer av deras vardag i bilder – till följarnas glädje.

Följarnas längtan efter mer bilder på Beck-paret

”fina bilder. Ser framemot de nya Beck filmerna och önskar dej och dina nära allt gott 2024. Blir spännande att följa din karriär fortsättningsvis också säker på att du lyckas med allt du tar dej för”, skriver ett fan.

”sötisar”, skriver en annan följare.

Vilka härliga bilder! Kram”, hälsar en tredje.

Flera av följarna hoppas nu på att Martin ska följa i Jennies fotspår:

@itsmarinwallstrom nu börjar det väl bli dags för dig att lägga upp några inlägg på Jennie, tycker inte du det?”, skriver en följare, vilket får flera att haka på:

”håller med asså har väntat för länge snart”

”Jaa det måste han”

Hänt har sökt Jennie Silfverhjelm och Martin Wallström för en kommentar, utan svar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons