LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Benjamin Ingrossos kollaps efter hektiska tiden – nu berättar han: ”Superläskigt”

19 aug, 2024
Till vänster närbild på Benjamin Ingrosso när han tittar åt höger. Till höger står han på scen med ett mikrofonstativ och mikrofonen vid munnen och tittar neråt åt vänster med munnen stängd.
Benjamin Ingrosso har en lysande karriär, men att jobba hårt har haft sina bakslag.
I en intervju berättar artisten om när han höll på att gå in i väggen.
– Jag tappade talförmågan, säger han till Hemmets Journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”Brand logo
Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”

Benjamin Ingrosso, 26, är en av Sveriges hetaste artister just nu. Han har nyligen avslutat sin Better Days Tour som han turnerat med både i Europa och Sverige under våren och sommaren.

Han har också släppt flera nya låtar den senaste tiden och i höst kommer ett nytt album. Benjamin jobbar hårt med andra ord – men ibland kan det bli för mycket...

Benjamin Ingrosso kollapsade: ”Superläskigt”

I en ny intervju med Hemmets Journal berättar Benjamin att han flera gånger har känt att han har varit på väg att gå in i väggen, och minns speciellt en gång för ett par år sedan.

– Jag kommer ihåg att jag tappade talförmågan. Det var superläskigt, jag kunde inte förklara vad det var jag ville eller varför jag var stressad, orden kom liksom inte fram. Sedan drabbades jag av hemsk hjärtklappning och bröt ihop totalt, säger Benjamin.

Annons

Han åkte då hem till sin mamma Pernilla Wahlgren, 56, och låg på hennes soffa i två och en halv vecka utan att stiga upp, skriver tidningen.

– Hade jag inte åkt hem till henne just då hade det säkert tagit längre tid att bli frisk. Hon var ett fantastiskt stöd för mig under den tiden.

Benjamin menar att det var en lärorik erfarenhet för honom och att han idag vet när han behöver bromsa, även om det ibland kan vara svårt.

– Jag är kreatör och känner aldrig att jag jobbar, därför blir det extra svårt att känna av den där gränsen.

Benjamin Ingrosso om hjärtekrossen

Det har tidigare spekulerats kring att Benjamin skulle dejta den australienska influensern Ashton Wood, 31. Benjamin har dock uttalat sig och sagt att det inte är något officiellt mellan dem.

Annons

Ashton var däremot på plats på Benjamins konsert på Stockholm Stadion nyligen, och hyllade honom på sin Instagram.

I intervjun med Hemmets Journal står det också att Benjamin är singel, och han får frågan hur kärlekslivet fungerar ihop med hans hektiska liv.

– Det är lite svårt att få till alla delar i livet samtidigt. Jag har gått igenom en del hjärtekross den senaste tiden, men i samtalen med min psykolog har jag insett att det kanske inte bara är den där spruckna kärleksrelationen jag sörjt, säger han.

FOTO: TT

Annons