LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Benjamin Ingrosso efter romansryktet med Ashton Woods – kärleksfulla hyllningen

10 aug, 2024
Till vänster: En selfie på influencern Ashton Wood som tittar in i kameran, en skärmdump från hennes instagram. Till höger: Benjamin Ingrosso ler och tittar åt vänster, han har solglasögon på sig där hans ögon syns igenom lite grann.
Den senaste tiden har det spekulerats kring Benjamin Ingrosso och den påstådda kärleksromans Ashton Wood.
Nu syns hon stötta Benjamin på plats i Stockholm!
Annons
Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”Brand logo
Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”

Benjamin Ingrosso, 26, är just nu artisten på allas läppar. I höst släpper han ett nytt album, och under fredagen 9 augusti hade han en av de sista konserterna på sin Better days turné på ett utsålt Stadion i Stockholm.

Den senaste tiden har det spekulerats en hel del kring Benjamins kärleksliv, då han har kopplats ihop med influencern Ashton Wood, 31. Hon är från Australien men bor numera i London.

Nu syns hon stötta Benjamin på plats i Stockholm!

Ashton Wood är Benjamin Ingrossos påstådda romans

Det var efter att Mix Megapol-profilen Elaine Mooe sa att Benjamin har skaffat en ny flickvän som spekulationer drog igång om hans kärleksliv.

Enligt Elaine ska hon ha träffat Benjamin på Sonys lanseringsfest där han ska ha sagt till henne att Ashton är hans tjej. De ska även ha kommit hand i hand till festen.

I ett av Ashtons inlägg på Instagram har hon senare lagt ut en bild på sig själv i Benjamins lägenhet, där Bianca Ingrosso kommenterade med flera röda hjärtan.

Annons

Men när Benjamin gästade Rix morronzoo var han mer skeptisk om relationen, och han fick frågan om den var officiell.

– Ja, nej inget officiellt, svarade Benjamin då.

Laila Bagge, 51, menade dock att man inte kommer till en fest hand i hand om man bara är vänner, men det var inget som Benjamin höll med om.

– Nej men snälla, hur många gånger har man inte gått hand i hand med någon? Alltså jag har ju tjejkompisar som jag går hand i hand med. Alla vi är vänner, sa han då.

Annons

Ashton Wood på plats i Stockholm – hyllar Benjamin

Under sommaren har Ashton rest runt på olika platser i Europa. Bland annat har hon varit i Amsterdam, Saint-Tropez, Grekland och Marbella, men också hemma i London. Något hon flitigt delat med sig av på sin Instagram.

Och nu senast var hon alltså på plats i Stockholm! På Instagram delade hon med sig av sin vistelse, där hon bland annat då var på Benjamins konsert på Stadion.

På sin story publicerade hon flera videos från konserten.

Galen”, skriver hon till en video, medan det till en annan endast är ett rött hjärta.

Skärmdump från Ashton Woods instagram-story där hon lagt ut bild från Benjamin Ingrossos konsert på Stockholm Stadion från långt avstånd.
Ashton Wood på Benjamin Ingrossos konsert på Stockholm Stadion. FOTO: Instagram/Skärmdump
Skärmdump från Ashton Woods instagram-story där hon lagt ut bild från Benjamin Ingrossos konsert på Stockholm Stadion från långt avstånd.
FOTO: Instagram/Skärmdump
Skärmdump från Ashton Woods instagram-story där hon lagt ut bild på vatten – en å eller flod eller liknande, med träd och grönska runtomkring. I bilden har hon taggat "Stockholm-Sweden" med liten text.
Ashton Wood på plats i Stockholm. FOTO: Instagram/Skärmdump
Annons

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons