ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Benjamin Ingrosso om att vara hopplöst förälskad: ”Vad fan var jag precis med om?”

28 okt, 2024
Benjamin Ingrosso har släppt albumet Pink Velvet Theatre.
Nu berättar artisten om inspirationen bakom.
– Plattan börjar med den första kyssen kan man säga, när man kysser en tjej som man är hopplöst förälskad i, säger Benjamin till Nöjesguiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Hallbergs stora miss – ser inte att det är Benjamin IngrossoBrand logo
Jonas Hallbergs stora miss – ser inte att det är Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso, 27, satsar fullt ut på sin musikkarriär. Den senaste tiden har artisten bland annat arbetat med att planera sitt kommande album. Den 25 oktober släpptes därmed efterlängtade Pink velvet theatre.

I en intervju med Nöjesguiden berättar Benjamin nu om hur han skapade och hämtade sin inspiration till det nya albumet.

Benjamin Ingrosso om nya albumet: ”Känslorna exploderar”

Benjamin får frågan om varför skivan heter just Pink Velvet Theatre. Han förklarar att namnet till en början inte var planerat.

– Pink Velvet Theatre var först bara ett arbetsnamn just för att sätta någon slags ton när jag gick in i studion och bara skulle skriva. Jag har aldrig gjort så förut. Det var mer att testa ett nytt sätt att skapa musik på, liksom vad händer om jag begränsar mig själv?

Annons

Benjamin förklarar att han gärna vill att albumet ska lyssnas på i sin helhet.

– I min värld är Pink Velvet Theatre en kärleksförklaring, men det är en slags hopplös Romeo och Julia-historia som utspelar sig i ett alternativt universum. Det är också en referens till en hallucination, man vet inte om det pågår i mitt huvud eller i den faktiska verkligheten.

– Plattan börjar med den första kyssen kan man säga, när man kysser en tjej som man är hopplöst förälskad i och alla de känslorna som exploderar.

Benjamin Ingrosso om att vara hopplöst förälskad

Artisten får frågan om var idén om hallucinationerna kommer ifrån.

– Det är nog den här känslan när man är hopplöst förälskad och man inte vet vad som är in och ut. Man drömmer om det hela nätterna och så vaknar man och undrar om något verkligen har hänt eller om det bara var en dröm, säger Benjamin och fortsätter:

– När jag står på scen känns det nästan så, drog är kanske fel ord, men det är en helt sjuk känsla som få får uppleva och när man går av tänker man “vad fan var jag precis med om?”

FOTO: Karin Törnblom/TT / Beatrice Lundborg/DN/TT

Annons