LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Benjamin lämnade mitt under Pernillas bröllop – ber sonen om ursäkt efter händelsen

17 sep, 2024
Benjamin Ingrosso, Pernilla Wahlgren
I helgen gifte sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
Men det var också Benjamin Ingrossos födelsedag, något mamma Pernilla glömde bort.
”Jag glömde helt”, skriver Pernilla på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Nyligen gifte sig Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, för anda gången. Bröllopet blev en storslagen kärleksfest och firades under tre dagar i soliga Marbella, Spanien.

Pernilla Wahlgren glömde bort Benjamin Ingrossos födelsedag

Men bröllopet var inte det enda som skulle firas. Under lördagen den 14 september var det nämligen också Benjamin Ingrossos 27:e födelsedag, något mamma Pernilla verkar ha missat i allt bröllopsvimmel.

På Instagram berättar att Pernilla att Benjamins födelsedag föll lite i glömska med tanke på den storslagna festen – och eftersom Benjamin stack till Tyskland för ett gig direkt efter fredagens fest – glömde hon ringa honom på hans stora dag.

”I lördags den 14 sept fyllde du 27 år!! En dag vi brukar fira och uppmärksamma stort varje år, men i år föll den lite i glömska..!”, skriver Pernilla och fortsätter:

Annons

”Vi sjöng visserligen för dig på tolvslaget på bröllopsfesten! Men sedan drog du direkt till Tyskland på dubbelgig - och vi fortsatte bröllopshelgen på lördagen med poolparty i Marbella, & jag glömde helt bort att ringa dig & gratta ordentligt igen på DIN dag..!”

Benjamin Ingrosso flydde festen – firade födelsedagen i Tyskland

Det visar sig alltså att efter bröllopsfesten, under natten satte sig Benjamin sig på ett flyg till Tyskland och firade sin födelsedag genom att uppträda på Kurhuset i Baden.

På konserten blev Benjamin dessutom positivt överraskad med födelsedagshälsningar, bland annat hade ett tyskt fan gjort en grattis-skylt på svenska till honom, vilket han uppmärksammade under konserten:

– Hon gjorde en skylt som säger Grattis på födelsedagen Benji på svenska! Hur gulligt är inte det, hade Benjamin sagt på konserten enligt @_laurainwonderland_ på Tiktok.

FOTO: Skärmdump Youtube

Annons