LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Bianca ger bort förmögenheten till lillebror Theo – så mycket får han: ”En dröm”

05 sep, 2024
Theo Wahlgren och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso delar gärna med sig av sitt liv i lyx till sina närstående.
Entreprenören kan bland annat tänka sig att ge bort sin lyxlägenhet till lillebror Theo Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”Brand logo
Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”

Bianca Ingrosso, 29, jobbar definitivt hårt och unnar sig både lyxiga resor och prylar. Men det är inte bara sig själv hon ger dyra gåvor till, hon bjuder gärna sina vänner på lyxresor och är också en väldigt generös storasyster – något som hennes yngsta bror Theo Wahlgren, 17, är väldigt medveten om.

Bianca Ingrosso skänker lyxlägenheten till Theo Wahlgren

Under hösten 2021 avslöjade dessutom Bianca att hon investerat i en gigantisk våning på Östermalm i Stockholm. Lägenheten har en boarea på 300 kvadratmeter, fyra rum, otroligt ljusinsläpp, kakelugn och stuckatur i taket. Senare kunde hon bekräfta att prislappen på drömlägenheten låg på över 40 miljoner kronor.

Men ännu har inte Bianca flyttat in i den nya lägenheten och bor kvar i sin gamla lägenhet på Östermalm, då renoveringen har tagit längre tid en förväntan. Dessutom kommer hon inte göra av sig av den gamla lägenheten när flytten blir kvar – utan lägenheten skänker hon bort till sin lillebror istället.

Annons

”Det är något magiskt med denna lägenhet. Jag bara kan inte sälja den till någon random. Mitt första riktiga hem där jag mådde bra. Här är jag trygg och tills vidare är jag inte redo att släppa taget om denna älskade lilla pärla.", skrev Bianca på sin Instagram och fortsatte:

"Jag tänker att någon av mina bröder kanske kan få bo där sen. Min dröm är att kunna ge den till Theo när han fyller 18. Så har jag honom nära och kan vara en jobbig storasyster som alltid är ett stenkast bort haha”

Biancas lägenhet värderas till över 12 miljoner kronor enligt Hitta.se.

Pernilla Wahlgren om att Theo är bortskämd: ”Det är Biancas fel”

Theo är yngst av syskonen Wahlgren/Ingrosso och han är deras lilla ögonsten. Eftersom han är ganska mycket yngre än sina syskon så har de stora tagit hand om honom under årens lopp. Bland annat har Theo fått sommarjobba på Olivers restaurang och han har fått göra praktik hos Bianca på CAIA.

Annons

Mamma Pernilla Wahlgren, 56, är tydlig med att hennes barn aldrig varit särskilt bortskämda. Men om hon måste säga en person så blir det Theo, speciellt bortskämd blir han av Bianca. När han behöver något nytt är det henne han hör av sig till helt enkelt förklarar hon.

– Nu kan jag ju säga att nu har han fattat grejen så nu går ju han till Bianca istället när han vill ha någonting. Så jag får skälla på Bianca istället när han blir bortskämd, det är hennes fel, sa Pernilla i ett avsnitt av hennes podcast Wahlgren & Wistam.

FOTO: Skärmdump Youtube

Annons