LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Bianca Ingrosso ångrar sin bröstoperation – blev fel

21 sep, 2024
bianca ingrosso bröst
Bianca Ingrosso opererade brösten för två år sedan ungefär – men nu har hon ångrat sig.
”Om jag sträcker på mig så här så ser man att det är fake”, säger hon i sin nya vlogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hyllar kändisarna Benjamin Ingrosso: ”Jag grät”Brand logo
Här hyllar kändisarna Benjamin Ingrosso: ”Jag grät”

Bianca Ingrosso, 29, har gjort en hel del behandlingar skönhetsingrepp, något hon varit öppen med i sina sociala kanaler. En av de mest diskuterade sådana var hennes val att förstora brösten för drygt två år sedan. Så här motiverade hon sitt beslut i en vlogg på sin Youtube-kanal då:

– Det där är så kul med äldre människor som säger ”Du hade ju så fina och lagom”. Jag hade mycket större bröst innan, ska ni veta. Jag är uppvuxen med enorma pattisar. Jag älskade dem. Jag hade D-kupa fram till att jag var 20 år. Sen var jag med i Let's dance, där jag rasade i vikt vilket resulterade i att mina bröst försvann. Och sen kom aldrig mina bröst tillbaka, sade Bianca och fortsatte:

– Jag var jättebekväm i mina små bröst. Men jag kände inte igen min kropp utan mina stora tuttar som jag alltid haft. Så jag ville liksom fylla i det som min hud hade tomt. Och det var bara det. Och det är helt upp till mig.

Annons

Bianca Ingrosso ångrar operationen – brösten blev för små

Nu har den framgångsrika entreprenören och influencern återigen tagit upp vloggandet, och än idag kommer operationen upp på tal. Det är i en Q & A som hon svarar på frågan: ”Vad ska man tänka på om man vill förstöra brösten?”. Då framkommer att Bianca själv inte är helt nöjd med sitt resultat.

– Jag ångrar ju att jag inte bara gjorde en storlek större direkt. Man tror att det kommer bli så mycket större än vad det blir. Så gå upp en storlek än vad du har tänkt, för brösten sväller i början. Man är svullen, men sedan så går den svullnaden ned och då är det så här ”va, vad fan jag hade velat göra större". För man blir bekväm i början med att de uppfattas större, säger Bianca och fortsätter tipsa följaren:

bianca ingrosso

– Så en storlek större, och så är det superviktigt att inte gå till vilken klinik som helst. Alltså det är A och O, beroende på hur de kommer att falla, hur ärren kommer se ut. Ni ser om jag sträcker på mig så här så ser man att det är fake. Men om jag sitter ned tycker jag inte att man kan se det. Och det är helt beroende på vilken kirurg.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons