LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Bianca Ingrosso avslöjar: Måste raka sitt ansikte

27 aug, 2024
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är känd för att måna om sitt utseende.
Nu berättar hon om sina rutiner inför en plåtning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hyllar kändisarna Benjamin Ingrosso: ”Jag grät”Brand logo
Här hyllar kändisarna Benjamin Ingrosso: ”Jag grät”

Bianca Ingrosso, 29, har en framgångsrik karriär som entreprenör och tv-personlighet. Hon är skapare till flera lukrativa företag, bland annat smyckesvarumärket Ani Jewels, klädmärket Àvora och sminkvarumärket Caia Cosmetics.

Hon är även en flitig influencer och delar ofta med sig av sitt liv på sociala medier. Under sommaren har det dock varit ovanligt skralt med inlägg på Biancas instagramkonto. Men det betyder inte att hennes sommar har varit händelsefattig – tvärt om.

Bianca Ingrossos sommar – hemliga festresan till Ibiza

Bianca har tillbringat semestern på varmare breddgrader, till exempel i soliga Palma och på partyön Ibiza. I Palma har hon umgåtts med familj, bland andra med sin pappa Emilio Ingrosso och sin plastsyster Lina Björling.

Andra bullar var det på Ibiza, där Bianca festade loss rejält och umgicks med kända profiler som NHL-proffset Oliver Kylington, 27, Chimi-grundaren Charlie Lindström, 34, och influencern Sanna Guidetti, 31.

Influencern Rosanna Charles delade i podcasten Högt i tak med sig av berättelser hon hört från den vilda resan. Trots att hon inte själv var med på Ibiza förklarade hon att hon visste det ena och det andra om vad som hände på partyön.

– Man har ju pratat med några tjejer på plats, och de har ju det skitkul, men det har också varit väldigt, väldigt stökig fest. Och liksom väldigt tidiga morgnar man kommit hem, eller nästan kommit hem vid lunch.

Annons

Bianca Ingrosso avslöjar skönhetsrutinen – rakar ansiktet

Nu verkar semestern vara över för Bianca, som har återgått till att uppdatera sin Instagram med jämna intervaller. Det innebär att hon även gör en hel del reklam för sina egna varumärken.

I en reklamvideo för Biancas klädmärke Àvora poserar Bianca i kläder från den senaste kollektionen medan hon svarar på några frågor. Bland annat delar hon med sig av vilka rutiner hon har innan en plåtning.

– Föning för håret. Naglar. Sedan brukar jag alltid raka mitt ansikte, jag brukar lägga en ansiktsmask. Raka min ben, berättar Bianca.

Hon tillägger:

– Och byta lakan innan, så att man får en god natts sömn.

Bianca får även frågan om vad hon ser fram emot i höst.

– Jag ser fram emot att umgås med Kali, min brorson. Jag ser fram emot att börja jobba med tv igen, jag har ju haft ett ganska långt uppehåll. Och sedan ser jag fram emot att alla de här stora drömmarna som jag har drömt om i så många år äntligen ska bli verklighet.

Foto: Karin Törnblom/TT och Cornelia Jönsson/DI/TT

Annons