ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

KÄRLEKSLYCKA! Bianca Ingrossos plötsliga besked: ”Jag dejtar”

15 okt, 2024
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso bekräftar att hon dejtar efter flera år som singel.
”Väldigt kul”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Under flera år var entreprenören och influencer-drottningen Bianca Ingrosso, 29, tillsammans med restaurangägaren Philipe Cohen, 30. De var då ett av Sveriges mest omtalade par, delvis på grund av deras stormiga av- och på förhållande men också för att många hejade på deras kärlek.

Men för ungefär två år sedan kom den definitiva domen för kärleksparet, och de valde till slut att gå skilda vägar. Idag lever Bianca för första gången i sitt liv som singel och har inte bekräftat några dejter sedan uppbrottet – för än nu!

Annons

Bianca Ingrosso bekräftar: "Dejtar"

Det var under en frågestund på sin Instagram story som Bianca bekräftade att trots att hon trivs på sin egen hand, har hon nu faktiskt börjat dejta på riktigt.

”Träffar du någon kille eller är du fortfarande singel? Vackra du!”, frågar en följare.

”Oj gud ingen aning hur privat jag ska vara eller ej i denna fråga haha. Jag är singel men dejtar och har väldigt väldigt kul som singel just nu.", svarar Bianca.

Bianca har tidigare ryktats flertalet personer. Bland annat den svenske NHL-stjärnan Oliver Kylington, 27 som hon tillbringade förra sommaren ihop med på de baleariska öarna Mallorca och Ibiza.

Annons

Vid tidpunkten ryktades det dessutom om att Patrick Cehlin, 33, även han hockeyspelare, och Bianca skulle ha en relation med varandra.

Däremot har ingen av dessa relationerna bekräftats av Bianca – och vem hon träffar nu är inte heller känt.

FOTO: TT

Annons