Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Bianca Ingrosso säljer sin lägenhet – se alla bilder här

18 jan, 2019
AvAgnethe Alm
Bianca Ingrosso säljer lägenheten i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.
Efter drygt 1,5 år säger Bianca Ingrosso hejdå till drömlägenheten i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Tvåan på 62 kvm är nu till salu för ett hisnande utgångspris.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, köpte sin lägenhet i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm under hösten 2017. Då tog hon pick och pack och flyttade från mamma Pernilla Wahlgren, 51, och familjen på Lidingö för att för bo helt själv för första gången i sitt liv. När Bianca flyttade till den 62 kvadratmeter stora tvåan var planen att flytta ihop med pojkvännen Phillipe Cohen, 24, efter att han avslutat sina studier i London.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sagt och gjort. Efter fyra års distansförhållande flyttade Phillipe in i Biancas lägenhet sommaren 2017. Sambolivet blev dock inte som paret hade tänkt dig och efter bara några månader flyttade Phillipe ut igen. Det var i podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B, som Bianca avslöjade att hon och Phillipe hade flyttat isär.

ANNONS Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

– Jag och Phillipe har inte gjort slut, men vi har flyttat isär, berättade Bianca i podcasten.

Annons

Sedan dess har Bianca Ingrosso bott ensam i sin lägenhet. Men trots det har allting inte känts helt rätt. Flera gånger har Bianca pratat om att hon vill sälja lägenheten och flytta till stadsdelen Östermalm istället. Och nu verkar det vara dags! Biancas tvåa i Norra Djurgårdsstaden ligger nämligen ute till försäljning och visningar är redan inplanerade med fastighetsmäklaren Joe Maatouk.

– Jag tror att försäljningen kommer att gå bra, jag har goda förutsättningar då lägenheten är väldigt välplanerad och fint inredd. Självklart så hjälper det till att det är Bianca då lägenheten får större exponering än vanligtvis och genererar säkerligen fler intressenter, säger Joe Maatouk till Hänt.

Så mycket säljs lägenheten för

I mäklarfirmans annons beskrivs lägenheten som en välplanerad och smakfull gavellägenhet med utsikt över natur och vatten. Utgångspriset ligger strax över fyra miljoner kronor, 4 095 000. När den först lades ut på hemnet lades den ut för 3 995 000, men har sedan höjts med 100 000 kronor. Det hisnande priset ligger i linje med vad andra lägenheter i samma storlek i området brukar säljas för.

Var Bianca Ingrosso tar vägen nu är ännu inte känt. Kanske följer hon sina drömmar och flyttar till Östermalm?

Hänt har sökt Bianca Ingrosso.

Se bilderna på Bianca Ingrossos lägenhet här:

LÄS MER: Bianca Ingrosso: Därför flyttade jag och Phillipe isär

LÄS MER: Bianca Ingrossos ord efter sambobråken med Phillipe : ”Mitt fel”

FOTO: IBL/Eero Hannukainen, Bronze Fastighetsförmedling

Annons