LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Bianca Ingrosso stoppas från Benjamin – därför får hon inte se konserten

09 aug, 2024
Bianca Ingrosso och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso missar Benjamin Ingrossos konsert i Stockholm.
Hon har inte fått tag på biljetter:
– Gästlistan är stängd, säger mamma Pernilla Wahlgren.
Annons
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Under fredagen 9 augusti spelar Benjamin Ingrosso, 26, en av de sista konserterna på sin Better days turné på Stadion i Stockholm.

Efter en lång resa genom Europa avrundar Benjamin sin turné med först ett stopp i Stockholm, därefter i Göteborg på festivalen Way Out West 10 augusti – innan han avslutar turnén i Finland den 17 augusti.

Benjamin och Bianca har spenderat sommaren utomlands

Medan Benjamin har varit och turnerat har hans syster Bianca Ingrosso, 29, varit på en egen ”turné”, men inte för att stå på scenen och sjunga. Sommaren har hon även i år, tillbringat i Spanien.

Först var hon hos sin pappa Emilio Ingrosso, 59, i Palma, sedan några nätter på hotell runtom på Mallorca. För att sedan åka till till Ibiza för att leva livet med fest, sol och bad.

Trots att Bianca har levt livet i sommar gav resandet henne ett annat problem – hon missade nämligen chansen få se sin bror spela hemma i Sverige.

Annons

Bianca Ingrosso stoppas från Benjamins konsert

Benjamins turné har varit oerhört populär bland fansen och de flesta av konserterna har varit helt slutsålda och lika så är det för den han gör i Stockholm idag.

I ett nytt avsnitt av Wahlgren & Wistam berättar nu mamma Pernilla Wahlgren, 56, att det har gjort att Bianca faktiskt inte har lyckats få någon biljett till Benjamins konsert.

– Stackars Bianca har varit på Ibiza och har inte varit med i den här konversationen med Benjamin när det handlat om biljetter. Så när hon kom hem nu är gästlistan stängd, förklarar Pernilla och fortsätter:

– Så igår skrev hon: ”Jag kan lösa biljetter till allt i detta land, förutom till min egen brors konsert. Det är helt sjukt”.

Huruvida Bianca har lyckats lösa biljetter till sin lillebrors konsert ikväll är fortfarande oklart. Men vi håller tummarna för att hon kommer få se Benjamin på hemmaplan!

FOTO: TT

Annons