LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Bianca Ingrosso talar ut om relationen – vill försöka igen: ”Äkta känslor”

14 jul, 2024
Två bilder på Bianca Ingrosso. Till vänster tittar hon rakt in mot kameran och bilden till höger tittar hon åt vänster och skrattar lätt.
Kärleksryktena fortsätter hagla tätt om Bianca Ingrosso.
I ett inlägg på sin Instagram talar hon nu ut om en relation som hon saknar...
Annons
Bianca Ingrosso på frågan ALLA undrar över – är hon och Patrick Cehlin ett par?Brand logo
Bianca Ingrosso på frågan ALLA undrar över – är hon och Patrick Cehlin ett par?

Den senaste tiden har det gått en hel del romansrykten kring influencern Bianca Ingrosso, 29. Framförallt har det ryktats om den svenske NHL-stjärnan Oliver Kylington, 27.

De två tillbringade förra sommaren ihop på Mallorca och Ibiza. Tidigare i somras publicerade Bianca en bild som fick ryktena att ta fart igen, och Hänt har också rapporterat om en videostory på Instagram som Bianca la ut på honom.

”Älskar honom”, skrev hon då till videon.

Och det är på Instagram som Bianca nu öppnar upp om en annan relation.

Bianca Ingrosso öppnar upp om relationen

I ett inlägg har Bianca publicerat en harmonisk video på klippor i vattnet, med en lång text där hon berättar om det som hon saknar.

”En känsla som har slagit mig om och om igen senaste tiden. Jag saknar att vlogga. Jag saknar min favvo plattform som jag älskar att titta på varje kväll men framförallt VÅR fina relation där. Där det är du och jag i 30min varje vecka där vi delar äkta känslor, tankar, funderingar, historier osv och där vi låter dom få ta tid.”

Annons

Bianca saknar alltså den nära relationen med sina följare. Hon fortsätter att skriva att det inte ska vara med en massa snabba klippningar, tillgjorda röster eller jagande efter likes.

”Du och jag tillsammans bara i det som är livet här och nu. Jag behöver komma tillbaka till något som är på riktigt igen. Jag saknar den verkliga relationen med er. Där man får prata i lugn och ro utan en förvriden röst för en viss plattform, en onormalt speedad energi för att fånga någons uppmärksamhet, oändligt med snabba clickbaits eller en perfekt bild för ett flöde.”

Följarnas kärlek till Bianca

Bianca avslutar texten med att fråga sina följare om vad de tror om det här, och om de fortfarande vill se henne på Youtube. Bland kommentarerna är det många som delar saknaden.

Snälla JA!!! längtat efter mer äkta content från dig som är bjussig o personlig”, kommenterar en följare.

ALLT vi vill”, skriver en annan.

Allt jag behöver just nu, saknar vlogg Bianca. Så snälla JA, så längde du känner att du orkar o finner glädje i det”, menar ytterligare en.

Även mamma Pernilla Wahlgren, 56, kommenterar några fina och upplyftande ord.

Så länge DU vill göra det och känner glädjen i det - så lovar jag dig att många kommer bli glada och behöva dina vloggar…!”, skriver Pernilla.

FOTO: TT

Annons