LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Bianca Ingrosso vill lämna Stockholm – bestämt sig efter uppbrottet: ”Klar med det här”

30 aug, 2024
Bianca Ingrosso har bott hela sitt liv i Stockholm.
Men nu känner hon att det är dags att lämna den svenska huvudstaden.
– Jag är jättesugen på att flytta, säger hon i en vlogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matchmaking med Malin Stenbäck – är det här Sveriges nästa heta kändispar?Brand logo
Matchmaking med Malin Stenbäck – är det här Sveriges nästa heta kändispar?

Bianca Ingrosso, 29, växte upp på Lidingö i Stockholm tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 56, och bröderna Oliver Ingrosso, 33, Benjamin Ingrosso, 26, och Theo Wahlgren, 17.

Sedan hon flyttade hemifrån har hon bott i Norra djurgårdsstaden och på Östermalm.

Snart går flyttlasset ännu en gång. Under de senaste två åren har Bianca nämligen haft fullt upp med renovering av sin nya lägenhet. Nu börjar det verkligen närma sig något och den här lägenheten ligger bara ett stenkast ifrån där hon bor nu.

Bianca Ingrosso vill flytta från Stockholm

Trots att Bianca bor i ett väldigt fint och eftertraktat kvarter känner hon att det finns mer där ute för henne. För dem som följt Bianca länge är det ingen nyhet att hon älskar att resa. På vintrarna brukar hon till exempel ta en och annan utlandsresa, i år bar det av till Mexiko.

Annons

Men även under somrarna är det resor som står på agendan. Under den här sommaren har hon bland annat varit på Mallorca och Ibiza. Nu berättar Bianca att hon vill flytta från Stockholm.

– Jag är jättesugen på att flytta utomlands, jag känner mig rätt klar med det här. Jag märker det när jag reser att jag behöver nya intryck och liksom gå runt lättklädd på en strand och bara känna värmen, solen och vattnet, säger Bianca i sin senaste vlogg och fortsätter:

– Alltså jag vill ju leva i ett tropiskt land, jag vill verkligen det. Och resa mer generellt och skaffa nya vänner. Jag har ju blivit så mycket mer extrovert sedan jag och Phillipe gjorde slut.

Bianca Ingrosso om lägenheten i Spanien

Om Bianca kommer flytta från Sverige eller bo kvar här återstår att se. Men något som är säkert är att hon snart har ett boende i Palma, på Mallorca. För några år sedan köpte hon nämligen en lägenhet där, som dock inte är färdigbyggd än. Men nu börjar även den lägenheten ta form.

I somras var Bianca på plats i lägenheten och kollade läget.

”Besöker pappa. Kan inte tro att jag snart har mitt eget andra hem här... Och ja det är fortfarande inte klart.... Mina renoveringar är inte de snabbaste för att säga det minsta.”, skrev hon då på Instagram.

FOTO:

Annons