LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bianca Ingrossos enorma oro för Pernilla – går överstyr: ”Helt sjukt”

06 okt, 2024
Till vänster: Närbild Bianca Ingrosso som tittar åt höger med halvöppen mun som att hon är mitt i en mening. Till höger: Pernilla Wahlgren sitter i en soffa och tittar nedåt åt vänster med stängd min.
Bianca Ingrosso har ett hektiskt liv, men så även hennes mamma Pernilla Wahlgren.
Nu uttrycker Bianca sin oro för sin mamma.
– Hon är helt virrig, säger hon i en Youtubevideo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hyllar kändisarna Benjamin Ingrosso: ”Jag grät”Brand logo
Här hyllar kändisarna Benjamin Ingrosso: ”Jag grät”

Bianca Ingrosso, 29, är en av Sveriges främsta influencers och entreprenörer och har ständigt många bollar i luften. Hon har flera företag, och uppdaterar ofta sina följare om sitt liv på både Instagram och Youtube.

Hänt har tidigare rapporterat om att hennes hektiska liv ibland tar ut sin rätt, och hur hon har behövt kämpa med sin hälsa.

Men det är inte bara hon som håller igång, likaså gör mamma Pernilla Wahlgren, 56. I en ny video uttrycker Bianca nu oro.

Efter kritiken om Pernillas bröllop – Bianca Ingrosso ger svar på tal

I en vlogg på Youtube åker Bianca och hennes vänner till Palma i Mallorca för att fira den nära vännen och managern Vanessa Lindblad, som fyller 40 år.

I videon lyfter Bianca kritik som riktats mot henne och bröderna Benjamin Ingrosso, 27, och Oliver Ingrosso, 34. Under mamma Pernillas bröllop lanserade de nämligen sitt nya företag Mino, där vissa menar att det var ett slags PR-trick att göra lanseringen just då – när familjen redan hade så många ögon på sig.

Annons

– Vi måste bara förklara hur fullbokat det är, och att det är självklart att vi alla ville flytta det här så att det inte skulle krocka med bröllopet, säger Bianca.

Hon förklarar att de flesta lanseringarna planeras långt i förväg, men att allt i det här fallet gjordes i sista sekund och att det verkligen inte fanns någon annan lucka än just under bröllopshelgen. Hon berättar även att Pernilla la ut ett reklamsamarbete endast 30 minuter före sin vigsel.

– Det var inte heller planerat. Det var att hon hade glömt just de bilderna, och var tvungen att addera dem. Och sen fanns det ingen annan tid efter bröllopet för då har hon andra nedslag som är planerade.

Bianca Ingrossos oro för Pernilla: ”Stackaren”

Vanessa säger då skämtsamt att det i Pernillas fall också handlar om att Pernilla är spontan och att hon inte bryr sig.

– Hon är helt virrig, stackaren, att hon inte gått in i väggen är helt sjukt, svarar då Bianca.

Annons

Bianca har även tidigare uttryckt sin oro för mamma Pernilla. I Wahlgrens värld ska Bianca och Pernilla få svar på om de har adhd, efter att de båda har gjort en utredning.

Bianca var fast övertygad om att Pernilla har adhd, och skulle vara mer orolig för henne om hon inte hade det.

– Jag kommer att bli vettskrämd om inte mamma har adhd, säger Bianca och fortsätter:

– Har inte hon adhd... Jag är livrädd.

Efter utredningen visade det sig att båda uppfyllde kriterierna för att diagnostiseras med adhd.

FOTO: Youtube/Skärmdump, Max/Skärmdump

Annons