LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bianca Ingrossos oro för hälsan – visar upp magen: ”Helt sjukt”

23 okt, 2024
Till vänster: Bianca Ingrosso filmar sig själv i spegeln där hennes ansikte inte syns. Till höger: Närbild Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso berättar i sin senaste vlogg på Youtube om sina hälsoproblem.
Då visar också sin mage som hon beskriver som otroligt spänd.
– Det är helt sjukt, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Bianca Ingrosso, 29, är en av Sveriges största influencer och en framgångsrik entreprenör.

Hon har ständigt flera bollar i luften med sina företag som till exempel Caia, Mino, och Avora. Hon syns dessutom då och då i Wahlgrens värld och nu har hon börjat vlogga på Youtube igen.

Men allt är inte bara en framgångssaga. I hennes senaste video berättar hon om sina hälsa och att hon har problem med magen.

Bianca Ingrossos oro för hälsan – visar upp sin spända mage

I Wahlgrens värld fick vi nyligen se Bianca berätta om en panikångestattack som triggades av ett jobbmöte, och i hennes senaste vlogg på Youtube berättar hon nu om andra hälsoproblem.

Detta i samband med att hon ska göra en rollmassage, vilket utförs av en mekanisk vågformad roterande trärulle. Det ska öka blodcirkulationen och stimulera kroppens lymfsystem.

Annons

– Då får vi hoppas att den här rollmassagen gör att min otroligt spända, och gravida, som det ser ut som, mage går tillbaka till sitt normala. Du såg ju, säger Bianca till sin vän.

Vännen tror att det Biancas spända mage beror på att hon nyligen varit sjuk, och i klippet filmar Bianca sedan sin mage i spegeln.

– Det här är vad jag menar med... alltså det är helt sjukt. Jag har alltså bara druckit en kopp te idag. Nånting är det, stenhård, säger Bianca.

Bianca Ingrosso filmar sin kropp i en spegel och har handen som rör magen.
Bianca Ingrosso i sin senaste Youtube-video. Foto: Youtube/Skärmdump

Efter genomförd massage berättar Bianca att hon samlar på sig väldigt mycket vätska i sina lymfkörtlar.

Under sin vecka ser hon därför det som det viktigaste att gå på olika typer av massage för att få bort överflödig vätska och få mer energi och spänst i kroppen.

Annons

Bianca Ingrosso sjuk i lunginflammation

Hänt har tidigare rapporterat om att Bianca varit isolerad i sitt hem i flera dagar då hon var sjuk, något som hon la upp på TikTok. Senare i vloggen, när det har gått några dagar efter rollmassagen, berättar hon nu att hon har haft lunginflammation.

– Jag smittar inte för jag har ingen feber just nu, men jag har då alltså varit sjuk.

En annan dag går Bianca på en ny massage, nu en så kallad madero-massage som hon säger bland annat tömmer kroppen på vätska och toxiner. Bianca säger att hon lägger på sig väldigt mycket vätska på sina ben och nu när hon inte tränar längre så är det här ett fint komplement.

– Hon sa också till mig att jag måste börja dricka mer vatten, typ tre liter om dagen. För jag har fått svullna spottkörtlar och mina lymfkörtlar sväller upp snarare än tvärtom för att jag dricker så lite vatten.

FOTO: Youtube/Skärmdump, TT

Annons