LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bianca kastar bh:n – följarna i bråk efter överraskande bröstchocken

23 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Bianca Ingrosso har delat en något vågad bild på sin Instagram som nu får hennes följare att reagera.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skansen Jonas om Bianca Ingrosso: ”Puma”Brand logo
Skansen Jonas om Bianca Ingrosso: ”Puma”

Bianca Ingrosso, 29, är både en av de allra största svenska influencerna och en framgångsrik entreprenör. Till vardags driver hon det väldigt populära sminkmärket CAIA cosmetics, smyckesföretaget Ani Jewels som hon äger tillsammans med vännen och kollegan Lovisa Worge och klädmärket Àvora. Det senaste bolaget Bianca gett sig in i är Mino market, som riktar in sig på att sälja italienska matprodukter. Denna satsning gör hon tillsammans med sina bröder Oliver och Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso blev ekonomiskt oberoende vid 25

Redan när Bianca var 25 var hon ekonomiskt oberoende och med sin stora förmögenhet har hon bland annat köpt och helrenoverat en 300 kvm stor lägenhet på Östermalm i Stockholm. Hon har tidigare bekräftat att prislappen på den nämnda lägenheten låg på över 40 miljoner kronor. Nu bor hon fortfarande kvar i sin gamla lägenhet belägen i samma stadsdel och väntar på att renoveringen ska bli klar.

Annons

Följarnas kommentarer efter topless-bilden

Den senaste tiden har mycket av Biancas innehåll på Instagram bestått av betalda samarbeten med olika märken och företag. Men i ett nytt inlägg där Bianca vill meddela sina följare att hon ska publicera en ny vlogg på Youtube delas följarna i två läger.

Inläggets tre bilder föreställer Ingrosso där hon står iklädd endast jeans, med bar överkropp. Hon täcker för brösten med underarmen, men detta tycks inte vara nog för de mer hudkänsliga följarna.

”Älskar att hon sa i Wahlgrens värld 2017 att hon aldrig skulle vika ut sig eller ta nakenbilder, men ja rikedom och sjukt samhälle förändrar ju människor som var vettiga förr.”, tycker en användare.

”Sätt på dig en tröja”,skriver en annan.

Men alla håller inte med, en tredje användare låter hälsa:

”Facit på drömkvinna, grym affärskvinna med”

Vissa påpekar även att tonen i kommentarsfältet är väldigt hård.

Det är helt sjukt hur människor håller på

Bittra sura människor. Följ inte Bianca om ni bara ska klaga! Gå till andra gnällsidor

FOTO: Instagram skärmdump / TT

Annons