LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bianca om uppbrottet med Phillipe: ”Bästa som hänt oss”

14 sep, 2017
Nu är säsong två av realityserien ”Wahlgrens värld” äntligen igång. I premiäravsnittet ser vi en ledsen Bianca Ingrosso som har blivit dumpad av pojkvännen Phillipe Cohen. Men innan avsnittet sändes skrev hon på sin blogg att uppbrottet var det bästa som hänt dem båda.
Annons

Inför premiären av ”Wahlgrens värld” säsong två förra veckan, varnade Bianca Ingrosso, 22, sina läsare för att de skulle få se en ledsen Bianca i rutan. Som bekant gjorde hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, slut i våras, och det var precis efter uppbrottet som den nya säsongen av realityserien spelades in.

”Jag hade alla känslor utanför min kropp och de var helt okontrollerbara. Jag kunde brista ut i gråt från ingenstans, börja skrika av ingen anledning, vara sur på någon som inte gjort mig något och pendlade mellan att gråta, vara arg, helt tyst, irriterad, glad osv…. världens jobbigaste period för mig helt enkelt!”, skriver Bianca i ett inlägg på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och nog kunde vi alla som såg på premiären se hur ledsen Bianca var över att Phillipe precis dumpat henne över telefon. Men lyckligtvis hittade Bianca och Phillipe tillbaka till varandra, och idag är de ett par igen. Och så här i efterhand har Bianca andra tankar kring uppbrottet.

Annons

”Detta uppbrott var så behövligt och bra för oss båda och jag inser nu i efterhand att det var det bästa för oss båda att gå igenom den perioden och bli starkare på olika håll. Ibland måste man gå den svåra vägen för att inse vissa saker”, fortsätter Bianca i inlägget på bloggen.

Ur något ont kommer ofta något gott, och så visade det sig också vara för Bianca och Phillipe.

LÄS OCKSÅ: Biancas tårar – nu avslöjar hon sanningen bakom uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos sorg: ”Jag tappade sexlusten helt”

Foto: IBL

Annons