LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Bilden avslöjar gästerna på Pernilla Wahlgrens bröllop – storslagna kärleksfesten

09 sep, 2024
Pernilla Wahlgren och Christian Baur
Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop går av stapeln i helgen.
Nu får vi ta del av exklusiva detaljer om bordsplaceringen under festen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

Snart är det dags! Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauers, 58, andra bröllop går av stapeln i helgen och nu får vi för första gången ta del av gästerna och bordsplaceringen på det lyxiga bröllopet.

Pernilla och Christian gifte sig för första gången i december förra året. Detta efter att Pernillas pappa Hans Wahlgren hade fått sitt sjukdomsbesked och paret ville anordna ett bröllop där Hans kunde medverka.

Detta vet vi om Pernilla Wahlgrens bröllop

Men nu är det dags igen och bröllopet kommer firas i soliga Marbella, Spanien – en plats som Pernilla, vid flertalet tillfällen, har benämnt som hennes "andra hem".

Pernilla har varit mycket återhållsam angående detaljerna för den lyxiga ceremonin. Det vi vet är att under tre dagars fest kommer Pernilla och Christian fira sin kärlek tillsammans med familj.

Annons

När Hänt träffade Pernillas mamma Christina Schollin under årets Kristallen-gala berättade hon dessutom att Pernilla äntligen har bestämt sig för en klänning. Hur klänningen ser ut har vi ännu inte fått tagit del av, men det har Christina:

– Ja, jag har sett den, säger Christina och fortsätter:

– Det är en dröm, en dröm.

Nya detaljerna om Pernilla Wahlgren och Christian bröllop

På Instagram delar Pernilla nu med sig av nya detaljer angående gästerna och bordsplacering nu när det börjar närma sig. Det verkar som att det kommer befinna sig runt 130 gäster på plats om man räknar från de bilder Pernilla har delat med sig.

"Så har man äntligen landat i Casa Piña, och laddar upp batterierna inför det som komma skall..! Drog en lättnadens suck när resväskan med brudklänningen kom åkandes på bagagebandet! Hade varit jobbigt att bli av med den..!" skriver hon och fortsätter:

"Bordsplaceringen hann vi inte klart med hemma, så den fick följa med i packningen (se bild 4)Bröllopsveckan börjar nu….!"

FOTO: Skärmdump Youtube/Instagram

Annons