ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bildextra från Robinson-festen: Blev kär ✔︎ Han vägrade dyka upp ✔︎ Bråken

27 okt, 2024
Bilder från stökiga Robinson-festen
Under lördagskvällen gick det vilt till för många forna Robinson-deltagare, där också flera från tv-produktionen också ska ha varit på plats!
Nu avslöjar Ramia, Nabaz, Maxim och Tove detaljer från den galna festkvällen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!Brand logo
Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!

Under lördagen vankades Robinson-fest! Tillställningen anordnades av Ramia Salgo, 41, och totalt var de närmare 30 personer på plats – med deltagare från årets och tidigare säsonger, samt delar av produktionen.

För Hänt berättar hon, samt Nabaz Baki, 40, Maxim Spassiky, 32, och Tove Dalsryd, 31, som också var på plats nu exklusivt om kvällen. Förfesten gick minst sagt i Robinson-anda!

– Vi skulle ta oss till olika platser, och på dem platserna fanns ledtrådar om vem det var vi skulle möta. På första platsen var det en frisörsalong där vi fick en gammal lag Syd-flagga. Där fick nästa order att ta oss till en 7-11, och där fick vi en gammal tröja som har tillhört någon gammal deltagare. Det listade vi ut tillslut var Pelles, vinnaren av Robinson 2023, berättar Ramia för Hänt.

Annons
Ramia och Maxim kom varandra nära på Robinson-ön.

Hemliga Robinson-festen – bilderna från kvällen

Hit var dock inte alla bjudna, utan det visade sig senare att det varit två separata förfester (ovetandes om varandras) – inför den stora träffen.

Ena förfesten!

– Vi startade redan vid lunch, och var... nu ska vi se att jag har koll här. Det var jag Maxim, Natalie, Gertrude, Nabaz, Patrik och Chris, säger Ramia och fortsätter:

Annons
Och den andra!

– Sen gick vi vidare till Patriks jobb, drack lite och käkade. Då fick vi plötsligt lite bilder från ”andra sidan”. Så det var tydligt att det var lite uppdelat, för de var någon annanstans. Så då kände man lite att ”oj, hur ska det vara nu när vi ses”.

Annons
Gäng nummer två körde en ”pass the phone”.

Runt 19.00-tiden möttes alla på det "riktiga" eventet, vilket ägde rum på hotellbaren till Scandic Haymarket, på Hötorget i centrala Stockholm. Där väntade mingel och middag – innan en gemensam utgång till nattklubben Spybar, på Stureplan.

– I princip alla kom. Det är lättare att lista vilka som inte kom. Det är Roger, Thomas kunde inte, Tommy är i Cypern, Amanda B är i Australien, Ali kunde inte.

Feststämning på topp!

Alla ville komma – förutom en deltagare: ”Tror att han skäms”

Så de som inte kom, kunde inte – det var ingen som inte ville komma?

Annons

– Roger oklart, det var nog inte så att han inte ville ha med oss att göra. Men jag tror att han skäms över det han gjorde.

Ramia hänvisar till valet att medvetet ha gjort så att laget förlorade, för att undvika att själv bli utröstad vid nästa ö-råd. Senare valde Roger att själv att hoppa av programmet, men motiverade beslutet med en skada i axeln.

– Vi har en chatt då hela Robinson och han är inte delaktig där, han har inte sociala kanaler.

– Men det var ändå bra stämning, trots att vissa har sagt att de inte vill befinna sig i samma rum som andra. Det var ingen som startade något krig, men det var lite blickar. Och vissa pratade inte alls med varandra.

Annons

Uppstod några romanser?

– Nej inte vad jag såg...

Nabaz betuttad i en från Robinson-produktionen

Under programmets gång var Nabaz och Maxim två som inte alltid kom överens med andra deltagare. På festen höll de sig dock i skinnet.

Annons

– Det var två stycken där som jag lovade mig själv att aldrig vara på samma ställe som, men det gick ändå bra för vi satt inte med varandra, säger Nabaz till Hänt.

– Många kom fram till mig och sa att jag är så bra och jag sätter färg på tv:n, att jag är rolig. Jag blev så glad, berättar han vidare.

En viss sorg med kvällen, berättar Nabaz, berodde på något helt annat.

– Jag blev förtjust där på ön i en i produktionen och den var inte där på plats, så då blev jag lite ledsen! Den kunde inte komma...

Maxim var osäker om han ville komma

När Hänt når Maxim har han precis kommit hem till Gällivare efter sin festkväll i Stockholm. Efter att ha tvekat om han ska gå, känner han ändå att kvällen blev lyckad.

– Jag undvek ingen under kvällen så, men jag tog kanske inte initiativ att gå fram och surra med de jag inte tyckte om, säger Maxim till Hänt och fortsätter:

– Man kan inte komma överens med alla. Alla har olika spelstrategier, vissa väljer att fula sig.

Annons

Vilka är det då, som står på Maxims ”shit-list”?

– Åh herregud, hur många var vi, 23? Så det är väl kanske 22 haha, skojar Maxim och fortsätter:

– Ja men vilka... Tove är precis en sådan person som jag absolut inte skulle umgås med i vardagen. Vi har olika åsikter och lever helt olika liv. Det är inget konstigt med det.

Tove Dalsryd ger svar på tal: ”Elaka personliga påhopp”

Trots det ska just Tove ha kommit till undsättning under kvällen, när Maxim haft problem i kassan på Haymarket.

”Det gick tydligen bra att prata med mig vid baren när han frågade om jag kunde betala hans drinkar eftersom ”han glömt sin plånbok”, vilket jag såklart betalade men har ännu inte fått en swish tillbaka”, skriver Tove i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Maxim har uttryckligen sagt att Pelle är hans idol så jag förväntar mig inget annat än fler elaka personliga påhopp från honom tyvärr. Han hade bestämt sig från dag ett att han skulle ta över stafettpinnen från Pelle och börja smutskasta mig så mycket han kunde i programmet och han fortsätter tydligen nu efteråt också”.

Annons

TV4:s pressansvarige meddelar att Roger Flinck avböjer alla intervjuer.

FOTO: Privat, Instagram, TV4

Annons