LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bingolotto ändras helt – beskedet bara dagar innan premiären

24 aug, 2024
Daniel Norberg Lotta Engberg Bingolotto
Äntligen premiär för höstens Bingolotto!
Nu avslöjar programledaren att denna säsong kommer att bjuda på en del spännande ändringar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

I fjol stod det klart att mångsysslaren Daniel Norberg, 34, skulle leda Bingolotto tillsammans med den rutinerade Lotta Engberg, 61. Med undantag från ett gästbesök i Bingolottos sommarkväll har vi dock inte sett honom i rutan på hela åtta veckor! Det ordinarie programmet har nämligen haft sommaruppehåll – men på söndag är det återigen dags att ratta på vinsthjulen!

När Hänt når programledaren är han taggad inför premiären, men känner sig också lite ringrostig!

– Jag legat raklång nu i åtta veckor, höll jag på säga. Nej jag har jobbat lite grann. Men nu har jag ändå det där lite i blodet. Men första sändningen då gick jag ju vilse i studion och sådär, men det är ju ett år sedan. Så nu hoppas jag att jag ska hitta in och ut, skrattar Daniel.

Annons

Haha! Låter som ett fullt rimligt mål första dagen efter semestern.

– Haha ja! Att bara hitta dit.

Många har jag sett uttrycker sig väldigt fint om dina insatser i programmet på sociala medier, får du mycket kärleksfulla kommentarer?

– En del har jag ju sett, och det gör mig väldigt glad. Jag försöker ändå att göra det trevligt. Jag är väldigt glad. Sedan är det ju inte alla som gillar mig, men ändå, mycket snällt är det.

Daniel Norberg avslöjar stora ändringen – kommer något som kallas Superbingo

Känslan är onekligen att majoriteten är positiva. Särskilt efter midsommarbingot då flera påstod att Daniel till och med ”överglänste Lotta”. Specialsändningen blev också hyllad allmänt för det nya greppet med allsång.

Blir det några fler sådana specialare framåt?

– Vi har haft lite uppstartsmöten och snack hur vi ska tänka framåt. Det kommer något som heter ”Superbingo” framöver, där vi ska ha fem bingospel istället för tre. För det är det som folk gillar mest ju – att spela bingo.

Daniel fortsätter:

– Så det kommer att bli ännu lite fetare kvällar, några gånger under hösten. Lite längre sändningar och fler bingospel!

Så roligt! Inga andra nya inslag du kan avslöja?

– Nej precis, eller vi har ju hela tiden tankar och idéer på hur man kan förbättra programmet. Men det är precis i startgroparna nu så jag har inte så mycket att berätta...

FOTO: TV4/TT

Annons