LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bingolottos besked om Casper Janebrink och Agneta Sjödin – kan bli sista året: ”Efter årsskiftet...”

18 aug, 2024
Ikväll är det säsongsavslutning för Bingolotto sommarkväll och Casper Janebrink och Agneta Sjödin har skött uppdraget med bravur.
Nu kommer Bingolotto med ett besked om programledarnas framtid i Bingolotto.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filip Bergs panik i Björnzone: ”För sent att dra mig ur”Brand logo
Filip Bergs panik i Björnzone: ”För sent att dra mig ur”

Vi har nu nått fram till den allra sista programpunkten i Bingolotto sommarkväll under ledning av Casper Janebrink, 54, och Agneta Sjödin, 56.

Under sommarens gång har de gjort ett alldeles strålande jobb och allt har gått enligt plan. Även om det fanns vissa kritiska moment som innebar mycket flaxande och flängande för Caspers del.

I början av sommaren berättade han nämligen för Hänt om det relativt hektiska schemat. Inom loppet av tre dagar skulle han nämligen hinna spela i Finland, leda Bingolotto i Göteborg och sedan spela igen på Åland.

Arvingarna gästar Bingolotto sommarkväll

Men allt gick bra och i kvällens avsnitt gästas Bingolotto av Caspers super-gäng; Arvingarna!

Men det är inte det enda som händer i kvällens avsnitt. Förutom de tre bingo-spelen så kommer även gästen Sebastian Widman som är Basse i NRJ Morgon samt grundaren till Instagram-kontot "Sveriges roligaste barn".

Annons

Att Arvingarna gästar brukar också bli succé. Förra året gjorde de nämligen samma sak och gästade Bingolotto med en härlig show. Många kanske undrar hur det blir för Caspers del, eftersom han är med i Arvingarna.

Men TV4 kommer nu med ett lugnande besked. Casper kommer vara både programledare och artist under kvällens program.

”Casper är programledare som vanligt och sjunger under deras musiknummer”, skriver Bingolottos pressansvarige Nadia Deland i ett meddelande till Hänt.

Bingolottos besked om programledarnas framtid

Efter kvällens avsnitt är Bingolotto sommarkväll alltså slut för den här gången och då är frågan om Casper och Agneta kommer axra programledar-rollen även nästa år.

När Hänt når Jens Mikkelsen, ansvarig på BingoLotto/Folkspel berättar han hur tankarna går på den fronten.

”Vi är väldigt nöjda med Casper och Agneta som programledare och onekligen är de väldigt omtyckta och populära hos våra spelare och TV-tittare. Efter varje avslutad säsong gör vi en utvärdering, Folkspel, produktionsbolaget Warner Brothers och programledarna. Efter det tas beslut på hur vi går vidare med nästa års upplaga av BingoLottos Sommarkväll. Ett färdigt beslut på hur det blir lär komma efter årsskiftet.”, skriver han i ett mail.

– Om vi får bestämma så är vi tillbaka igen nästa sommar, är det sista Casper Janebrink säger innan han vinkar hej då till tv-kameran i kvällens program.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons