LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Björn Borgs lyxpresent chockar: Satte morgonkaffet i halsen

25 sep, 2024
Björn Borg hyllas för sin insats som tränare under tennisturneringen Lavery Cup. För det får han ta emot en lyxgåva – värd flera hundra tusen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”Brand logo
Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”

Tennislegendaren Björn Borg har i över 20 år varit gift med hustrun Patricia Borg och paret har sonen Leo Borg, 20, ihop. Leo har gått i sin pappas fotspår och spelar även han idag tennis, något som både Patricia och Björn stöttat honom i.

Björn Borg om stödet till sonen Leo: ”Fråga vilken förälder som helst”

I en intervju med Athletic har Björn berättar om hur det är att följa sonens karriär.

– Fråga vilken förälder som helst. Du blir mer nervös när du ser ditt barn spela. Jag följer hans matcher. Han känner av en stor press. Han är min son. Jag tycker att han börjar prestera mycket bättre och jag älskar att se honom spela.

Annons

– Jag stöttar honom, men jag tränar honom inte. Han vet att han kan komma till mig precis när han vill. Han har ett helt team runt sig. Han bor i Stockholm, precis som jag, och han kommer över. Vi snackar.

Björn Borg och Patricia ser på sonen Leo Borgs tävling år 2021. FOTO: ABEL

Under åren har hustrun Patricia alltid varit ett stort stöd även till Björn under hans olika jobb. Men trots att Björn inte tränar Leo, så tränar han ju faktiskt andra tennisspelare. Bland annat var han tränare för ”Team Europe” under tennisturneringen Lavery Cup.

Annons

Björn Borgs lyxgåva för sin insats – så mycket kostar klockan

Som ett tack för sin insats under turneringen fick Björn dessutom en lyxig gåva, som han tog emot av tidigare tennisspelaren Roger Federer. Men inte vilken gåva som helst, nämligen en sprillans ny klocka från märket Rolex.

Klockexperten Hanna Hellberg berättar för Nyheter24 om klockan som Björn fick ta emot.

”Det där är en Rolex GMT Master II, och specifikt den färgen på det armbandet (Oysterlänk) kallas för Batman. Den rödblå (McEnroes klocka) kallas Pepsi.”

Annons

”Det är alltså standardklockor ur Rolex sortiment, men de är svåra att få tag på, med långa väntetider. Det är i princip krav på att du har en god relation med återförsäljaren: de måste lita på dig som kund då de inte vill att du bara köper klockan och sen flippar den. För jo, det är så att de är dyrare på andrahandsmarknaden än nya.”

Enligt Hanna kostar klockan hela 127 800 kronor, en enorm summa som kan få vem som helst att sätta morgonkaffet i halsen!

FOTO: Claudio Bresciani/TT / IMAGO

Annons